Així ha sonat el Nàstic-Espanyol B (2-2) amb el Sempre Nàstic

Torna a escoltar el Nàstic-Espanyol B amb el Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio a TarragonaDigital.com. Els grana no han pogut passar de l'empat i t'oferim el resum i la reemissió íntegra
Pol Ballesteros lluita per la possessió de la pilota amb Carles Soria | Joan Alfons López

El Nàstic ha empatat (2-2) contra l'Espanyol B en el matx corresponent a la 11a jornada del grup tercer de Segona B de la temporada 2019-2020. Com és habitual en les darreres campanyes, el partit dels grana s'ha pogut escoltar en directe a TarragonaDigital.com amb la transmissió del Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio (96.7 FM). La transmissió ha estat formada per l'equip habitual del programa amb Jordi Blanch, Tere Ortega, Joan Alfons López, Pitu Iglesias, Biel Roquet i l'equip tècnic des dels estudis de Tarragona Ràdio. A més, aquesta setmana ha completat l'equip l'anàlisi de Felipe Campuzano, ex jugador grana entre el 1991 i el 1993.

📻 Escolta el resum del partit 📻

📻 Escolta la reemissió del duel 📻

"⚽ Segona B - Jornada 11: El Nàstic rep l’Espanyol B buscant la fortalesa al Nou Estadi" "🏑 OK Lliga - Jornada 7: El Calafell vol estrenar-se lluny de casa visitant el Caldes"