Abdel Barrada durant un entrenament

El Nàstic obre un expedient a Barrada i l'AFE demanarà que torni als entrenaments

El Nàstic obre un expedient a Barrada afirmant que ha arribat tard a diversos entrenaments i que pateix sobrepès per no cuidar-se. El jugador, apartat de l’equip

Nou capítol en el serial entre el Nàstic i Abdel Barrada. El futbolista franco-marroquí està actualment apartat de la disciplina del primer equip que dirigeix Enrique Martín després que, segons ha pogut saber TarragonaDigital i ha pogut confirmar amb fonts del club, l’entitat tarragonina li hagi obert un expedient disciplinari per incomplir amb diversos punts del codi intern. Barrada, un dels fitxatges del mercat d’hivern, no s’ha entrenat aquest dimecres amb els seus companys, sumant ja la segona sessió d’exercicis on no ha estat present. L’ex del Getafe no es vesteix de curt per entrenar-se des de la setmana passada i el Nàstic treballa per rescindir el vincle que l’uneix al club fins al pròxim 30 de juny.

Els arguments del Nàstic

Segons fonts consultades per aquest mitjà, els motius pels quals el Nàstic ha obert un expedient disciplinari a Abdel Barrada són principalment dos: diversos endarreriments a l’hora d’arribar als entrenaments i un excés de pes. El jugador va ser informat recentment d’aquest expedient i s’ha posat en les mans de l’AFE, l’Associació de Futbolistes Espanyols. TarragonaDigital ha pogut conversar amb el sindicat de futbolistes i aquests consideren que els endarreriments no són arguments rotunds per acomiadar el migcampista, ja que es tracta de períodes de temps que van d’entre els dos i els dotze minuts.

Barrada al costat de Sun en un entrenament
Barrada acompanya el xinès Sun en un entrenament | Gimnàstic

A més, avisen que el Nàstic no ha facilitat a Barrada un informe mèdic argumentant l’augment de pes, fet que des dels serveis jurídics d’AFE consideren bàsic per a què l’esportista pugui defensar-se amb futures al·legacions. És per aquest motiu que, a l’espera de la documentació necessària, AFE es planteja seriosament la possibilitat de demanar burocràticament la reincorporació immediata del jugador al seu lloc de treball, entrenant-se i fent vida normal amb la resta dels seus companys.

La solució?

La situació es troba actualment en un punt a l’espera de moviments. El Nàstic, segons fonts d'AFE, havia ofert prèviament al jugador la possibilitat de rescindir el contracte pagant-li per allò que ha treballat fins avui, negant-se a abonar els dos mesos i mig que resten de temporada. El futbolista s’hi ha negat i s’acull al vincle signat durant el mes de gener. El conjunt grana no té previst pronunciar-se públicament al respecte en les pròximes hores i delega aquest cas als seus serveis jurídics per intentar posar punt final a un serial que se suma al delicat moment esportiu que es viu.


Comentaris