Pere Varias, entrenador del CE Noia Freixenet

Pere Varias torna a la banqueta del Club Patí Calafell

L'entrenador de Sant Sadurní d'Anoia dirigirà el club calafellenc 6 temporades després

L'1 de maig el Club Patí Calafell anunciava el final de la relació contractual amb l'entrenador Ferran López, després d'arribar a la banqueta del Joan Ortoll l'estiu passat i aconseguint un grandíssim record havent sumat 36 punts en 25 jornades a l'OK Lliga, així com una classificació històrica per a la Copa del Rei i a la pròxima edició de la WS Europe Cup.

Després de l'acomiadament del tècnic de Sant Sadurní d'Anoia, el club calafellenc ha anunciat en les últimes hores el tècnic encarregat de dirigir el conjunt: Pere Varias, qui ha entrenat el Club Esportiu Noia Freixenet durant cinc temporades i va anunciar el fi de la seva relació amb l'equip de l'Anoia.

Varias torna a Calafell

La temporada 2010/2011, Pere Varias es retirava com a jugador i, la següent temporada, s'asseia a la banqueta del Club Patí Calafell, en el seu retorn a la màxima categoria la campanya 2011/2012. A la banqueta del Joan Ortoll, Varias s'hi va seure durant tres temporades i, tot seguit, va fer el salt a l'altre equip del Baix Penedès, el CE Vendrell, on va estar una sola temporada per iniciar la seva etapa al Noia.

Ara, després d'una temporada exitosa, Pere Varias torna al Club Patí Calafell per encarar una etapa on el club gaudirà de competició europea i la Copa del Rei que es jugarà entre els dies 17, 18, 19 i 20 de setembre de 2020.