Rècord d'inscrits per a la tercera edició de l'E-Bike Day Penedès

Prop de 350 persones prendran part a un esdeveniment que sortirà des de Cunit

El Baix Penedès celebra la tercera E-Bike Day.
El Baix Penedès celebra la tercera E-Bike Day. | Consell Comarcal del Baix Penedès
27 de febrer del 2023
Actualitzat a les 16:23h
Prop de 350 persones prendran part a la tercera edició de l'E-Bike Day Penedès, que se celebrarà aquest diumenge 5 de març. La ruta cicloturística no competitiva comptarà aquest 2023 amb el seu rècord de participants, un fet que indica que l'esdeveniment es comença a fer un lloc en l'agenda d'activitats esportives del Baix Penedès.

Els participants sortiran a les nou del matí des de Cunit de forma esglaonada, per completar una ruta en la qual podran descobrir els paisatges i la gastronomia de la comarca. Com a novetat d'enguany, el circuit es farà en sentit contrari a l'última edició. S'ha previst un tast de diferents vins del Penedès a les cooperatives de Bellvei i la Domenys.

La ruta també inclou un dinar a la Bisbal del Penedès amb productes autòctons, cortesia del col·lectiu Terra i Taula. Aquesta és una iniciativa que vol desestacionalitzar el turisme 'slow', al Baix Penedès, descobrint paisatges que van més enllà de la platja.

Les bones xifres de participació d'aquest any han animat als organitzadors a començar a preparar una edició de dues jornades pel 2024.