GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tarragona acull el Campionat d'Espanya d'Atletisme Sub-23 aquest cap de setmana

L'estadi 'Natàlia Rodríguez', a l'Anella Mediterrània, acollirà les proves dissabte i diumenge
L'estadi d'atletisme de l'Anella Mediterrània acollirà el Campionat d'Espanya Sub-23 aquest cap de setmana | Toni Cabanillas

Les instal·lacions de la cèlebre Anella Mediterrània de Campclar, cor i epicentre un any després dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, tornaran a respirar esport de primera aquest cap de setmana del 29 i 30 de juny. Seran l'escenari del Campionat d'Espanya d'Atletisme Sub-23, una prova que espera aplegar més de 600 joves promeses de l'atletisme d'arreu de l'Estat. D'entre ells, alguns noms propis amb especial progressió al territori com el jove llançador de pes i disc Aaron Solà, de Torredembarra.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

«Tarragona serà la seu d'un gran cap de setmana amb una competició de primer nivell», ha valorat la nova consellera d'Esports, Mary López, en la seva estrena davant els mitjans de comunicació. L'Ajuntament de Tarragona, de la mà del Club Gimnàstic i la Federació Catalana d'Atletisme, és qui organitza l'esdeveniment esportiu de l'estadi 'Natalia Rodríguez', batejat així en honor a la plusmarquista tarragonina ja retirada del circuit professional. Les proves tindran lloc en horari de matins i tardes els dies de dissabte i diumenge, i en tot moment l'entrada serà gratuïta per a tots els aficionats.

 

És la quarta vegada que Tarragona acull el Campionat d'Espanya d'Atletisme Sub-23

Els organitzadors esperen un alt nivell a les diverses modalitats —curses, llançaments i salts—, atès que els competidors es juguen l'accés als campionats d'Europa sub-23 de Suècia durant el mes de juliol, on només podran competir aquells qui assoleixin la marca mínima per classificar-se. La consellera López, a més, ha destacat que les proves coincidiran amb altres dues competicions a l'Anella: el Campionat de Catalunya Juvenil Masculí de Waterpolo i els Campionats d'Espanya de tennis taula al Palau d'Esports Catalunya.

 

«Aquest estiu, l'Anella Mediterrània acollirà un mínim de vuit competicions esportives de categoria», ha avançat l'edil en referència a aquestes tres disciplines esportives. «Tenim unes instal·lacions excel·lents, de primer nivell, que permeten acollir competicions importants i combinar-ho amb l'ús diari de la ciutadania i els esportistes locals», ha aclarit, en referència als futurs usos que el nou govern vol donar als equipaments esportius de Ponent un cop passat de llarg el tren dels Jocs Mediterranis.

 

També et pot interessar