Un doblet de Ferrer evita la derrota del Calafell a Girona

Els verds sumen un punt a la pista d'un Girona que ha estat a punt de sorprendre l'equip dirigit per Ferran López

Els verds segueixen invictes després de cinc jornades
Els verds segueixen invictes després de cinc jornades | OK Liga TV
28 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 22:42h
El Club Patí Calafell continua invicte a l'OK Lliga després d'empatar (3-3) a la pista d'un Girona que ha arribat a anar per davant al marcador amb dos gols d'avantatge. Els verds han necessitat l'efectivitat de Jordi Ferrer per evitar la primera ensopegada a la lliga. El punt deixa el conjunt baixpenedesenc a la tercera plaça, lloc que pot perdre si el Reus-Noia de diumenge no acaba en empat.

Rebutjos que valen gols

S'ha hagut d'esperar al minut 21 per a què el marcador s'estrenés. Malauradament per al Calafell, els locals han trencat el 0 a 0 mitjançant un Ramon que ha aprofitat una jugada individual d'Aguirre. No ha estat fins al segon temps quan el Girona ha tornat a veure porteria, sent Puigvert qui transformava el 2-0 amb un llançament llunyà.

El Calafell havia de reaccionar i ho ha fet pocs segons després gràcies a una internada dins de l'àrea de Sergi Miras que ha convertit el 2-1 en el minut 27. El Girona encara volia donar guerra i Ramon tornava a marcar després d'aprofitar un rebuig de Gerard Camps en el minut 34. Un rebuig que també ha protagonitzat el local Llaverola i que Jordi Ferrer ha estat atent per aprofitar.

Primer en el minut 36 i després en el minut 44 per posar el 3-3 definitiu que deixa el Calafell a la tercera plaça amb nou punts després de cinc jornades. Si el Reus-Noia de diumenge a les 12.30 hores no acaba en empat, els verds perdran el tercer calaix del podi. La pròxima cita dels de Ferran López serà l'estrena a la Lliga Europea contra el Reus divendres a les 19.00 hores al Pavelló Joan Ortoll.