Palomitas y tickets tirados al suelo.

Veure pel·lícules online: Les 10 millors pàgines web en HD

Una llista actualitzada per veure les darreres estrenes a Internet i en qualitat HD

Cada cop va menys gent al cinema i els motius son principalment tres. En primer lloc, el preu de les entrades (tot i que per això es va inventar el Dia de l’Espectador), en segon lloc el naixement i penetració al mercat de les plataformes de streaming que ens permeten veure pel·lícules online i finalment l’accés a pàgines web per veure pel·lícules gratis a través d’enllaços a pàgines de visionament online.

Hem fet una llista de les millors pàgines per veure pel·lícules amb els seus punts forts i febles, la majoria sense registre d’usuari o necessitat de descarregar l’arxiu de vídeo. Ja pots gaudir de les darreres estrenes sense pagar res. I si no pots parar de veure alguna sèrie, fes una ullada a aquesta llista actualitzada de webs per veure sèries i posar-te al dia.

1. Pelis-gratis

Un dels grans maldecaps quan busquem pel·lícules per veure online és trobar l’idioma que volem, ja que moltes vegades no s’especifica si la pel·lícula està en castellà espanyol o llatí. Amb Pelis-gratis diem adéu a aquest problema, ja que podem filtrar els títols del catàleg segons l’idioma. El disseny és un dels més senzills que hem trobat, i per tant et serà fàcil trobar la pel·lícula que vols veure en qüestió de segons.

2. Películas24

Catàleg de pel·lícules a la pàgina web Películas24
Películas24, amb una categoria per a fans de Marvel | Películas24

Ara mateix, Películas24 és un dels llocs web més fiables per veure pel·lícules, principalment per dos motius: disposa de les pel·lícules més noves pocs dies després de la seva estrena al cinema i la qualitat dels enllaços és normalment superior a 720p. Altre cop, destaquem una navegació intuïtiva i sense complicacions, així com una categoria dedicada a l’Univers Cinematogràfic de Marvel.

3. PeliculaOnlineHD

Com la web anterior, té una categoria per als fans de Marvel, amb totes les pel·lícules que s’han estrenat fins ara ordenades per data d’estrena i en Full HD. PeliculaOnlineHD és bastant discreta pel que fa al catàleg, triga una mica més que els seus competidors en oferir les últimes novetats. Pel que fa a l’idioma, les pel·lícules estan disponibles primer en llatí i després en espanyol i versió original.

4. HDfull

Si vols veure pel·lícules que encara estan a la cartellera o que fa molt poc temps omplien les sales de cinema, vés directament a HDfull i les trobaràs en qualitat TS-Screener. Tot i que ha canviat moltes vegades de nom i domini, HDfull s’ha convertit en l’opció perfecta per veure èxits del cinema en castellà o llatí.

5. Aquipelis

Aquipelis te uns quants aspectes positius. D’una banda, gairebé mai et trobaràs amb un enllaç trencat. En segon lloc, pots trobar les estrenes més recents i son dels primers a oferir una qualitat HD. Per últim, el reproductor funciona perfectament i ens permet saltar del castellà al llatí sense haver de deixar la pàgina web. Si busques una pel·lícula molt específica o poc coneguda, és possible que no la trobis.

6. Cuevana3

Pel·lícules d’estrena a la pàgina principal de Cuevana3
Cuevana3, entre les més populars dels usuaris | Cuevana3

Cuevana3 és una de les pàgines web més populars actualment, tant pel seu disseny atractiu (tenen un carrusel a la pàgina principal amb les novetats més destacades), com per un catàleg de títols realment envejable. No obstant això, les últimes estrenes triguen unes quantes setmanes en sortir però, en el moment que ho fan, és en qualitat 720p com a mínim.

7. Xdede

Primer va ser Pordede, després Plusdede i per últim Megadede, tot i que aquesta última versió només ofereix una aplicació per a dispositius mòbils. Xdede recull el treball de les anteriors però, en aquest cas, l’usuari no necessita registrar-se. El que fa aquest lloc web diferent és que ens mostra la banda sonora original de la pel·lícula, amb enllaços a Youtube, Spotify i iTunes.

8. Miradetodo

Miradetodo destaca per una secció de notícies de cinema, tot i que no és la informació més precisa que podem trobar a la xarxa. Més enllà d’aquest fet, aquesta web és la millor per veure pel·lícules en versió original, amb subtítols o sense perquè aprenguis anglès. Un altre punt fort és que ens deixa triar la qualitat de l’arxiu que volem reproduir.

9. Repelisgo

Catàleg de pel·lícules disponibles al lloc web Repelisgo
Repelisgo, l’altra gran opció per veure pel·lícules online | Repelisgo

El reproductor web de Repelisgo és un dels més pràctics d’aquesta llista, incorporant un botó per si també volem descarregar la pel·lícula. D’altra banda, l’únic inconvenient és que el catàleg no és el més gran i les opcions d’idioma tampoc son molt fiables, però segueix sent una gran opció si tota la resta no ens convenç.

10. DixMax

Per últim trobem DixMax, la millor alternativa a Plusdede, SeriesDanko i totes les pàgines per veure pel·lícules online que tan bé han funcionat durant anys. Malgrat que és necessari registrar-se, amb un formulari molt breu, podem seleccionar les pel·lícules que encara hem de veure i compartir impressions amb altres usuaris. Quelcom semblant a una xarxa social per a cinèfils.


Comentaris