El tradicional pastís del braç de Santa Tecla es trasllada a la plaça Corsini

Els tiquets per aconseguir un tall de pastís es podran recollir de forma gratuïta el mateix dia de l'esdeveniment

L'acte canvia d'ubicació aquestes festes.
L'acte canvia d'ubicació aquestes festes. | Montse Riera / Ajuntament de Tarragona
12 de setembre del 2023
Actualitzat a les 16:35h
Un dels actes gastronòmics més populars de la Festa Major de Santa Tecla ja ho té tot a punt per celebrar-se. Es tracta del tradicional pastís del braç de Santa Tecla, el qual es podrà degustar el dimecres 20 de setembre a partir de les cinc de la tarda.

La plaça Corsini serà l'epicentre d'aquest tradicional esdeveniment gastronòmic amb motiu de la festa major tarragonina. Tothom qui ho desitgi, podrà degustar el pastís tot recollint els tiquets gratuïts en els dos punts de distribució instal·lats: un d'ells a l'estand de les festes ubicat al vestíbul del Teatre Tarragona, i l'altre a l'espai habilitat a la plaça Corsini, punt on se celebrarà l'esdeveniment.

Els tiquets es podran recollir de manera gratuïta el mateix dimecres, 20 de setembre, de 09.00 a 14.00 hores i n'hi haurà disponibles fins a esgotar existències. Aquest és un dels actes gastronòmics més populars a la ciutat, motiu pel qual és habitual que ràpidament s'esgotin els tiquets.

Montse Adan, presidenta de Mercats de Tarragona i consellera de Comerç, ha volgut fer valdre aquest tradicional acte destacant que "des de l'empresa de Mercats hem posat el nostre granet de sorra per poder mantenir a la ciutat un dels actes gastronòmics més populars de les nostres festes", afegint que "estem convençuts que el caràcter familiar de la plaça Corsini mantindrà l'essència de l'acte i ajudarà a consolidar-lo".