1 de 10
Conca de Barberà

Augmenten un 31% els usuaris del servei de transport de viatgers a la Conca de Barberà

Concretament, han estat un total de 6.625 persones

Estació a Montblanc | Cedida
per Albert Oliva, Montblanc | 13 de novembre de 2023 a les 09:05 |
Durant el període del mes de gener a setembre de 2023, han utilitzat el servei de transport de viatgers a la Conca de Barberà un total de 6.625 usuaris, el que representa un augment d'un 31% respecte al mateix període de l'any 2022.

El servei que ha sofert major increment és el de Santa Coloma de Queralt-Les Piles-Rocafort de Queralt-Sarral-Pira-La Guàrdia dels Prats-Montblanc amb un 113% més respecte a l'any anterior. La línia 3 Forès-Passanant-Belltall-Tàrrega ha tingut un increment del 86% respecte a l'any anterior.


La línia 12 Biure de Gaià-Conesa-Les Piles-Guialmons-Sta. Coloma de Queralt ha tingut un increment del 36% respecte a l'any anterior. Pel que fa a les línies de Rojals-Montblanc i Prenafeta-Montblanc no es poden tenir en compte, ja que durant el primer trimestre de l'any 2022 el servei no es realitzava. a línia 2 Lilla-Vilaverd-Montblanc tampoc es pot tenir en compte pel fet que durant el primer trimestre de l'any 2022 el servei només es duia a terme els divendres.
 

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà gestiona el servei de transport entre municipis de la comarca per facilitar la comunicació i l'accés de serveis. Aquest servei compta amb el finançament del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.
 
Participació