El tarragoní Carles Falcón pateix un greu accident al Ral·li Dakar

El pilot de motos té un edema cerebral i una fractura a la vèrtebra C2

El pilot tarragoní Carles Falcón afrontava la seva segona participació al Ral·li Dakar.
El pilot tarragoní Carles Falcón afrontava la seva segona participació al Ral·li Dakar. | Twin Trail Racing Team
08 de gener del 2024
Actualitzat a la 13:15h
El pilot tarragoní de motos Carles Falcón (TwinTrail Racing Team) va patir aquest diumenge un greu accident durant la segona etapa del Ral·li Dakar. Falcón, segons ha explicat el seu equip en un comunicat, pateix un edema cerebral i una fractura a la vèrtebra C2, estant en coma induït per controlar la seva situació. La caiguda del pilot tarragoní es va produir al quilòmetre 448 i l'organització va ser alertada per un altre participant que motorista que el seguia.
 

Falcón, que participava per segona vegada al Dakar, va ser trobat inconscient pels serveis mèdics i sense pols, però els metges van poder reanimar-lo, estabilitzar-lo i traslldar-lo en helicòpter a un centre sanitari d'Al Duwadimi. Posteriorment, estava previst traslladar-lo a un hospital de Riad, per tal d'operar la fractura de la vèrtebra C2 i controlar l'edema cerebral que pateix.

Les mostres de suport al pilot tarragoní no s'han fet esperar, entre d'altres la de l'Ajuntament de Tarragona o el CSD. Ambdues institucions han assenyalat que segueixen la situació del motorista, alhora que han desitjat la seva ràpida recuperació.