Condemnats a 35 anys de presó els principals responsables del crim de Masllorenç

Els condemnats van assaltar un habitatge el 2019 per robar una plantació de marihuana

El judici pel crim de Masllorenç es va fer a l'Audiència de Tarragona.
El judici pel crim de Masllorenç es va fer a l'Audiència de Tarragona. | ACN
Redacció / M.G.
20 de març del 2023
Actualitzat a les 10:05h
Els dos principals responsables de l'assalt mortal a un habitatge de Masllorenç el 2019 han estat condemnats a 35 anys de presó, segons la sentència de l'Audiència de Tarragona, a la qual ha tingut accés el Diari de Tarragona. El judici va quedar vist per sentència a finals de l'any passat i el jurat popular va considerar culpables d'assassinat tres dels participants en l'assalt.

Ara el jutge ha certificat les condemnes per als sis participants en aquells fets. A més dels 35 anys de presó pels dos principals autors, els altres quatre reben penes de presó d'entre sis mesos i nou anys. Els fets van tenir lloc el febrer del 2019 a la masia Mas Artesà de Masllorenç, on els assaltants volien robar una plantació de marihuana.

Quan van entrar van trobar a dins dues persones, pare i fill, als quals van agredir. El pare va morir per un traumatisme cranioencefàlic després d'estar tres mesos ingressat en un hospital. El fill va patir diverses lesions de consideració. Els assaltants van robar una capsa amb marihuana que després van vendre per un botí de tot just mil euros.