Els comerços de El Tomb de Reus recuperen la Festa de la Primavera

Sortejos, música i festa serviran per incentivar l'activitat comercial a Reus durant els dies 24 i 25 de març

El comerç de Reus celebra un nou esdeveniment per incentivar les compres.
El comerç de Reus celebra un nou esdeveniment per incentivar les compres. | Laia Solanellas
Redacció
23 de març del 2023
Actualitzat a la 13:53h
Reus celebra una nova iniciativa per incentivar el seu comerç. Després de l'èxit obtingut amb una nova edició dels Bons Reus, ara l'entitat comercial El Tomb de Reus, amb el suport de les regidories de Promoció de Ciutat i d'Empresa, i la d'Ocupació, posen en marxa una nova Festa de la Primavera.

Aquesta iniciativa que ja es va celebrar altres anys, es durà a terme el divendres 24 de març i el dissabte 25 de març amb l'objectiu de posicionar el centre de Reus, 'espai El Tomb', com a referent del comerç, l'hostaleria i tots els diversos serveis que hi ha a la zona.

Diverses activitats al centre de Reus

La Festa de la Primavera compta amb diverses accions com sortejos, música, flors i festa. Els comerços adherits a El Tomb de Reus veuran transformada la seva imatge amb més de 2.000 plantes que serviran per decorar-los i també per regalar a la clientela. També se senyalitzaran els paviments amb més de 400 adhesius identificatius.

L'animació als carrers la posarà un personatge primaveral, el qual a ritme de batucada i música durant la tarda de divendres, de 17.00 a 21.00 hores, i dissabte de 10.00 a 14.00 hores, amenitzarà les compres.

També se sortejaran dos premis de 300 euros repartits en 30 vals de 10 que es podran bescanviar en qualsevol dels comerços de El Tomb de Reus.

Paral·lelament, l'entitat comercial recupera #MiraQueTinc, una eina de comunicació a xarxes i també a peu de carrer amb un gran rètol que serveix de carta de presentació de tots els productes que es poden trobar als comerços de la ciutat.