1 de 10

Gemma Vidal i Joan Carles Filella, números 4 i 5 d'Ara Reus

El partit els ha presentat aquest dimecres com les apostes per a la regidoria de Promoció de Ciutat i d'Hisenda respectivament

Daniel Rubio ha presentat els següents integrants de la llista electoral | Ara Reus
per TarragonaDigital, Reus | 29 de març de 2023 a les 19:56 |
Gemma Vidal i Joan Carles Filella ocuparan, respectivament, el quart i el cinquè lloc de la llista d'Ara Reus per a les eleccions municipals. El partit els ha presentat aquest dimecres després que ja es coneguessin els tres primers integrants de la formació, Daniel Rubio, Dolors Vázquez i Albert Piñol. Gemma Vidal té formació en organització d'actes, administració d'empreses, gestió de protocols i màrqueting i comunicació, i s'ha especialitzat en l'organització d'esdeveniments a gran escala.

Se l'ha presentat, també, com una persona vinculada al teixit empresarial reusenc. Assegura que ha decidit sumar-se a la llista del partit "moguda per l'estima que tinc a la nostra ciutat". Considera que "cal que Reus se situï de nou al mapa i treballar per als barris i donar-los a conèixer".


Pel que fa a Joan Carles Filella, es dedica a l'assessorament d'empreses en l'àmbit fiscal, el comptable i el laboral. Des del 2017 és l'administrador de l'escola Pare Manyanet de Reus. Militant d'Ara Reus des que es va fundar, és membre de l'executiva local i nacional des de fa més de vuit anys.

Durant aquest mandat ha sigut representant d'Ara Reus als consells d'administració de les empreses municipals Reus Mobilitat i Serveis i Reus Transport. En la seva presentació ha defensat que "cal facilitar tots els tràmits per a empreses que volen instal·lar-se a Reus".


Aposta per fer-ho "amb un sistema equitatiu per incrementar els serveis a la ciutat i que sigui atractiu per a la implantació de nous negocis". El futur cap de llista del partit, Daniel Rubio, ha apuntat que Gemma Vidal és l'aposta de la formació per a la regidoria de Promoció de Ciutat i Joan Carles Filella, per a la d'Hisenda.
Participació