Un càmping de Tarragona és escollit com el millor de tot l'Estat

El Playa Mont-roig Camping Resort ha guanyat el Premi ACSI que atorga la plataforma especialitzada Auto Camper Service International

Una imatge de les instal·lacions del Playa Mont-roig Camping Resort.
Una imatge de les instal·lacions del Playa Mont-roig Camping Resort. | Cedida
25 de maig del 2023
Actualitzat a les 11:57h
El Playa Mont-roig Camping Resort ha guanyat el Premi ACSI a millor càmping d'Espanya, que per segona any ha atorgat la plataforma especialitzada Auto Camper Service International. L'establiment de la Costa Daurada ha rebut el guardó gràcies a les votacions dels campistes, que l'han situat com el millor de l'Estat i dels millors del continent europeu.
 

En aquest sentit, el director executiu del Playa Mont-roig Camping Resort, Alejandro Giménez, ha explicat a RAC1 que "ens esforcem constantment per millorar les instal·lacions i serveis per oferir cada any una experiència única. Que siguin els usuaris els que donen aquests vots ens enorgulleix".

Cal destacar que aquest no és l'únic premi que ha guanyat l'establiment de la Costa Daurada aquest 2023, ja que ha estat reconegut per ANWB, dels Països Baixos, i ADAC, d'Alemanya, dues de les associacions de referència del sector, com un dels millors càmpings d'Europa.
 

Un espai de luxe

El Playa Mont-roig Camping Resort ocupa unes 35 hectàrees, amb 1.200 parcel·les i 220 allotjaments. L'establiment disposa de bungalous de diversa tipologia, així com vil·les. Entre els serveis que ofereix als seus clients hi ha dos restaurants, cinc bars, una discoteca i diversos espais amb piscines.