L'executiva del PSC Reus reescull Andreu Martín com a Primer Secretari de l'agrupació local

L'assemblea ha ratificat per unanimitat la seva candidatura, l'única que optava a liderar el partit al municipi

Martín es perfilaria també com a nou subdelegat del Govern a Tarragona
Martín es perfilaria també com a nou subdelegat del Govern a Tarragona | Cedida
13 de setembre de 2024, 09:04
Actualitzat: 9:05h

Andreu Martín ha estat reescollit Primer Secretari de l’agrupació del PSC de Reus. L’Assemblea ha ratificat aquest vespre per unanimitat la seva candidatura, l’única que ha optat a liderar el partit al municipi, amb tot el suport majoritari de la militància. La nova executiva local comptarà amb l'exalcalde Josep Abelló com a president.

Els regidors a l'Ajuntament Daniel Marcos, Anabel Martínez, Maria del Mar Escoda, Manel Muñoz i Enrique Martín encapçalaran, respectivament, les secretaries d'Organització i Acció Electoral; d'Organització i Coordinació Territorial; d'Implantació Territorial; d'Estudis i Programes i Seguretat i Convivència; i de Treball, Indústria, Serveis i Transició Justa. El diputat Alberto Bondesio s'encarregarà de la secretaria de Formació, Anàlisi, Prospectiva, Transició Ecològica, Energia i Medi Ambient; i l'exregidor Hèctor Fort, de la de Comerç, ODS, Medi Rural i Memòria de l'Agrupació.

Martín ha fet balanç de la feina feta per la comissió executiva durant el període 2020-2024, destacant “la pinya molt forta que hem fet, aconseguint grans coses plegats”, i ha fet referència també a les darreres eleccions celebrades en aquest període com són les municipals, les autonòmiques, les generals i les europees “en les quals hem obtingut els resultats electorals que volíem”.

Confiança i suport de la militància

Pel que fa a l’elecció del Primer Secretari de l’agrupació a Reus, l’única candidatura que s’ha presentat ha estat la liderada per Andreu Martín, que ha estat escollit com a primer secretari per tercera vegada consecutiva. Martín ha fet repàs de la seva trajectòria al capdavant de l’agrupació des del 2017 fins a l’actualitat. 

"Des del 2017 m’han acompanyat pràcticament les mateixes persones en aquesta executiva, aleshores estàvem en una situació de mínims i necessitàvem sembrar molt per, més endavant, arreplegar la feina feta”, ha començat detallant Martín, qui ha continuat dient que “el 2020 amb la nova executiva vam començar a recollir part del que havíem treballat en els anys anteriors i amb una executiva que ja era més madura i competent”.

executiva local psc reus nacio
L'executiva local del PSC Reus ha donat total suport per tercera vegada consecutiva a Andreu Martín. Foto: Cedida

Martín també ha volgut recordar dues persones que l’han acompanyat des del primer moment la Carmina Pozuelo i el Raimon Ferré i que “encara ens animen i ens il·luminen”. A partir d'ara, ha descrit, “es tracta d’una executiva continuista, però ampliada, tenim més múscul i, per tant, també hem de tenir més exigència en els projectes que ens tocarà liderar des de l’executiva”.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, ha destacat el paper transcendental que ha tingut Martín a l’agrupació: “En un moment complicat molta gent va decidir marxar a altres partits o plegar, però l’Andreu sempre estava present i fent feina. És la persona que ha aguantat aquesta agrupació i encara té molt a dir en aquesta executiva”.

Arxivat a