Mario Soler pren possessió del càrrec de conseller d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona

El nou regidor del consistori tarragoní agafa el relleu de Berni Álvarez, nomenat conseller d'Esports de la Generalitat el passat 12 d'agost

Mario Soler ha pres possessió del seu nou càrrec com a conseller d'Esports, Turisme Esportiu i Salut de l'Ajuntament de Tarragona.
Mario Soler ha pres possessió del seu nou càrrec com a conseller d'Esports, Turisme Esportiu i Salut de l'Ajuntament de Tarragona. | Joan Carles Borrachero/Ajuntament de Tarragona
06 de setembre de 2024, 11:24
Actualitzat: 11:24h

L'Ajuntament de Tarragona ha celebrat aquest divendres 6 de setembre un consell plenari extraordinari en el qual Mario Soler ha pres possessió com a conseller d'Esports, Turisme Esportiu i Salut en substitució de Berni Álvarez, que el passat 12 d'agost va ser designat conseller d'Esports de la Generalitat de Catalunya. Soler és graduat en Finances i Comptabilitat per la Universitat Rovira i Virgili (URV) i MBA a CEREM International Business School. Va ser regidor del consistori tarragoní de 2019 a 2023 i, des de fa un any, és senador per la província de Tarragona.

En el seu discurs, el conseller Mario Soler ha destacat la feina que ha fet el seu predecessor, assenyalant que "en només un any, s'ha dut a terme, entre d'altres, la renovació de la gespa dels vuit camps de futbol municipals, la remodelació del velòdrom, l'adequació del camp de rugbi, a més de la potenciació del turisme esportiu".

Soler ha dibuixat les línies mestres de la seva acció de govern, assegurant que "treballaré per continuar incentivant el turisme esportiu, sense oblidar l'esport base i la dignificació de les instal·lacions esportives. També treballaré per millorà la salut física dels ciutadans, posant sempre les persones al centre".

Remodelació en el govern municipal

La marxa de Berni Álvarez al Govern de la Generalitat de Catalunya per ser conseller d'Esports ha obligat a l'alcalde Rubén Viñuales a remodelar el govern municipal. Aquesta reorganització passa perquè la consellera Isabel Mascaró assumeix l'àrea d'Educació i Europe Direct que s'afegiran a les competències d'Hisenda, Serveis Interns i Tecnologia que ja gestiona. A més d'aquests canvis, la consellera Sandra Ramos passa de ser la tercera tinenta d'alcalde a la segona.

Així mateix, la consellera Montse Adan esdevé la presidenta de l'Empresa Municipal de Desenvolupament Econòmic de Tarragona (EMDET). Finalment, Mario Soler presidirà el Patronat Municipal d'Esports de Tarragona i serà vicepresident del Patronat Municipal de Turisme i de Mercats de Tarragona.

Arxivat a