Viñuales tanca la campanya electoral amb el suport de Sánchez i Illa

El candidat del PSC a Tarragona ha assegurat que guanyarà l'alcaldia i ja ha demanat al president espanyol que li doni cita

L'acte del PSC de Tarragona s'ha tancat amb un selfie de Sánchez i Illa amb la llista de Viñuales.
L'acte del PSC de Tarragona s'ha tancat amb un selfie de Sánchez i Illa amb la llista de Viñuales. | Neus Bertola/Mar Rovira/ACN
26 de maig del 2023
Actualitzat a les 18:11h
El PSC de Tarragona ha tancat aquest divendres al migdia la campanya electoral de les municipals amb un acte al Palau de Congressos que ha comptat amb l'assistència de més de 300 assistents i amb la participació del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el primer secretari del PSC, Salvador Illa. Ambdós han donat suport a Rubén Viñuales, candidat socialista a l'alcaldia de Tarragona.

Durant la seva intervenció, Pedro Sánchez, ha afirmat que "és un autèntic honor demanar el vot per tu, Rubén, fer-te alcalde serà fer una ciutat més segura, més verda, més neta, la de les tres T, del turisme, talent i tecnologia". Així mateix, ha manifestat que "tindràs el govern d'Espanya per fer-ho possible".

El president del govern espanyol ha tancat la seva intervenció afirmant que "quan bufi el vent a favor canviarem Espanya, farem progressar Catalunya. Necessitem com més governs socialistes millor, amb Rubén Viñuales d'alcalde de Tarragona i Salvador Illa de president de la Generalitat i nosaltres al capdavant del govern d'Espanya".
 

Viñuales: "Ja és hora que a Tarragona arribi un govern que no sigui sectari"

Per la seva banda, el candidat socialista a Tarragona, Rubén Viñuales, ha assegurat que guanyarà l'alcaldia i ha demanat a Sánchez que "li doni cita" per impulsar tots els projectes de ciutat. "Hem de parlar de moltes coses que hem de portar cap a Tarragona", li ha dit al president del govern espanyol.

Viñuales ha defensat que el municipi necessita un canvi de model i tornar a ser la capital que el Camp de Tarragona es mereix. "Tarragona té un gran passat, va ser la capital de l'imperi romà i això només ho poden dir Tarragona i Roma, però no pot ser que el millor que ens va passar passés fa dos mil anys", ha lamentat el candidat.

L'alcaldable ha carregat contra el Govern per la manca d'inversions a la ciutat i ha criticat que en l'acte de campanya dels republicans d'aquest dijous a Tarragona centressin la major part del seu discurs a criticar-los. Així mateix, Viñuales ha defensat que quan tornin a governar ho faran "per a tothom" i considera que ja és hora que arribi un "govern que no sigui sectari".
 

Illa assegura que "la política útil de Rubén Viñuales és la que posarà en marxa Tarragona"

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha reblat que "la política útil de Rubén Viñuales és la que posarà en marxa Tarragona, fent que jugui el paper que li correspon a Catalunya". El socialista ha insistit a demanar el vot per a la seva formació, ja que és la que representa la política realista i transformadora.

Illa ha afegit que "necessitem que Catalunya passi de rondinar a treballar. No aixecarem el país rondinant, sinó que posarem el país on es mereix treballant i esforçant-nos", ha sentenciat.

Al començament de la seva intervenció, el primer secretari del PSC ha dedicat unes paraules d'agraïment a Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona durant 12 anys, que ha rebut una tancada ovació del públic.