La Cartoixa d'Escaladei escenari de la cançó 'Misery' de Lluís Capdevila

El músic falsetà està de gira amb el seu nou disc 'Cinematic Radio'

L'artista de Falset, Lluís Capdevila està presentant el seu últim àlbum 'Cinematic Radio' arreu de Catalunya, Espanya, Suïssa i els Estats Units. Abans de començar la nova gira, el falsetà va estrenar el 5 de febrer el videoclip d'una de les cançons que figuren en el nou disc, 'Misery', el qual està enregistrat enmig d'un lloc meravellós on, Capdevila apareix senzill i acompanyat d'un piano a la Cartoixa d'Escaladei.

'Misery', una reflexió de protecció d'un territori, el Priorat

El músic Lluís Capdevila ja ha començat la nova gira i ja ha estrenat el seu 'Cinematic Radio' al Teatre de l'Artesana de Falset i, pròximament, passarà per diverses sales del territori, com la Keyboard de Reus, l'Església del Loreto d'Ulldemolins o al Teatre La Llanterna de Móra d'Ebre, durant aquest mes de març. El nou disc, produït a Nova York, està inspirat en estats d'ànim que recorden al cine i es dirigeix a un públic més ampli.

L'artista falsetà troba la seva inspiració a la seva comarca, el Priorat. En aquest sentit, la nova cançó 'Misery' està  inspirada en les ruïnes de la Cartoixa d'Escaladei, conseqüència dels saquejos que ha sofert al llarg de la seva història i planteja una reflexió sobre la necessitat de protecció del territori, ja que es podria convertir en Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. 

El falsetà, Lluís Capdevila va registrar el seu tema 'Misery' a la Cartoixa d'Escaladei | Youtube

Ja va gravar un videoclip a Siurana

Abans d'enregistrar 'Misery' enmig de la Cartoixa d'Escaladei, Lluís Capdevila va pujar el seu piano pels carrers de Siurana i a la vora del penya-segat, va començar a tocar la cançó 'Alone'. Inspirada en el sentiment de solitud, amb la seva part positiva i negativa. Així doncs, aquesta, va ser enregistrada en un dels paratges més internacionals de la comarca del Priorat

"GRAN NOTÍCIA: Cornudella de Montsant acollirà un pla educatiu pioner a Catalunya" "La sobrepoblació de cabirols ocasiona danys a la vinya del Priorat"