La 13a edició de l'Autoprimavera arriba a firaReus aquest cap de setmana

La 13a edició de l'Autoprimavera arriba a firaReus aquest cap de setmana

Aquest any, la superfície ocupada serà d'uns 11.000 metres quadrats amb uns 250 vehicles exposats

Aquest cap de setmana, l'espai de firaReus acollirà la 13a edició del saló de l'automòbil d'ocasió, l'Autoprimavera. Durant els dies 10, 11 i 12 de maig es podran veure, de manera gratuïta, uns 250 vehicles exposats en una superfície d'11.000 metres quadrats, que sorgeixen de la suma dels 6.500 metres quadrats del recinte firal als 4.500 de l'Auditori Exterior. Aquest any, a la fira hi haurà tretze expositors, deu dels quals són concessions i tres són empreses de compravenda. 

Una bona ocasió per adquirir un nou vehicle

El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, apunta que l'Autoprimavera és una bona opció per totes aquelles persones que vulguin comprar-se un cotxe i que busquen oportunitats a preus econòmics. Durant l'Autoprimavera hi haurà exposats fins a 250 vehicles de totes les marques, preus i característiques i, des de 3.000 euros es podran adquirir vehicles de segona mà, també s'hi podran veure vehicles de gerència amb moltes prestacions i pocs quilòmetres a partir d'una gamma de preus més elevada. 

D'altra banda, el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha explicat que, durant el primer trimestre de l'any, les dades mostres una caiguda de gairebé el 6% de matriculacions de vehicles nous, en canvi, les vendes de vehicles de segona mà han augmentat, és per això que Arza ha destacat que «encarem aquesta fira amb bones expectatives».

Uns dels motius que explicaria el descens de les matriculacions de cotxes nous seria la incertesa que pateixen els usuaris a causa de la nova regulació dels vehicles Dièsel, a més de la falta d'ajudes per a la compra de vehicles elèctrics. Actualment, el 62% dels vehicles que estan matriculats a l'Estat espanyol tenen una antiguitat de més de deu anys. 

L'Autoprimavera obrirà les portes el pròxim divendres, 10 de maig, a les 16.00 hores fins a les 20.00 hores i el dissabte i diumenge 11 i 12 de maig estarà oberta des de les 10.00 hores fins a les 20.00 hores. L'entrada és lliure i gratuïta per a tots els públics.