Prop de 700 gimnastes passaran pel Pavelló Olímpic en el Trofeu Ciutat de Reus

El pròxim 6 d'octubre competiran en la tercera edició d'aquest trofeu que es consolida any rere any
Imatge d'una edició anterior del Trofeu Ciutat de Reus de gimnàstica rítmica | Ajuntament de Reus

El pròxim dissabte 6 d'octubre, el Pavelló Olímpic Municipal de Reus acollirà el 3r Trofeu Ciutat de Reus de gimnàstica rítmica. Organitzat per l'Associació Esportiva Pare Manyanet i en col·laboració de la Regidoria d'Esports i Reus Esport i Lleure, es preveu la participació de gairebé 700 gimnastes, que formen part de 37 clubs d'arreu de Catalunya, el País Valencià i Andorra.

Dotze hores de competició

El Trofeu Ciutat de Reus començarà a dos quarts de nou del matí amb els exercicis conjunts de categoria Copa i els individuals de Copa Base, que s'allargaran fins al migdia. A tres quarts de tres de la tarda les sessions matinals tindran la seva entrega de premis.

A continuació i al llarg de la tarda estan previstes les proves dels Conjunts Base i els Absolut, així com els exercicis individuals masculins. A dos quarts de nou del vespre hi haurà la darrera entrega de premis, tancaran una jornada de dotze hores de competició.

El Trofeu atraurà 1.700 persones a la ciutat

La capital del Baix Camp preveu atraure prop de 1.700 persones en aquest esdeveniment, entre gimnastes, famílies, d'altres acompanyants i visitants. Una xifra que, juntament amb la creixent participació de clubs d'arreu dels Països Catalans, demostra la consolidació d'aquest acte que, tot i tractar-se d'una competició no inclosa en el calendari federatiu, ofereix la possibilitat de realitzar els exercicis fora de la pressió que suposen les competicions oficials. D'aquesta manera els equips i els gimnastes aprofiten el Trofeu Ciutat de Reus per innovar, provar-se i preparar-se per a les competicions oficials.

En definitiva, un Trofeu que agrada a participants i públic pel seu caràcter especial i que a més del moviment de gimnastes i els seus acompanyants, també espera fer-se atractiu per als reusencs i reusenques.

Imatge exterior del Pavelló Olímpic Municipal | Cedida

 

"ALERTA: Tornen a cremar contenidors a Reus" "AGENDA: Portes obertes a l'Arxiu Municipal de Reus i el del Baix Camp"