Uns 600 abonats es queden sense llum durant tota la tarda a Reus

L'incident ha estat causat pels obrers que estan a la plaça de la Sang que han picat un cable de l'electricitat
La plaça de la Sang just abans que comencin les obres de remodelació | Jordi Olària

 

Els veïns i veïnes que viuen per la zona de la plaça de la Sang i la Riera de Miró de Reus s'han quedat sense llum durant gairebé tot el dimarts, 11 de desembre. L'incident, segons ha informat Endesa a TarragonaDigital, no ha estat causat per una avaria en el subministrament elèctric. El problema ha estat causat les obres que s'estan duent a terme a la plaça de la Sang de Reus, que han afectat un dels cables principals que subministra l'electricitat en bona part de la zona. El problema s'ha pogut solucionar en un primer moment, però després el subministrament ha tornat a quedar afectat. Malgrat això, a primera hora d'aquest dimecres, 12 de desembre, alguns veïns afirmaven que encara no tenien llum a casa seva. 

El problema ha provocat que 600 usuaris de la zona s'hagin quedat sense llum des de les 11 del matí del dimarts. Els tècnics d'Endesa han treballat en l'incident per poder restablir l'electricitat als veïns i veïnes de la ciutat. En aquest sentit, als voltants de tres quarts d'una del migdia, s'ha solucionat de forma provisional i s'ha pogut reconnectar el cable. 

Després de tres hores en funcionament i d'haver-se solucionat el problema, ha tornat a sorgir l'inconvenient d'aquest cable que han picat els obrers. Després d'unes hores intentar reparar-lo, no ha estat possible restablir definitivament el subministrament elèctric i, amb el pas de les hores, els treballadors no han pogut continuar amb la seva feina. Així doncs, des d'Endesa han informat que per subministrar electricitat als veïns i veïnes de la zona s'instal·laran aquest vespre grups electrògens d'emergència perquè puguin tenir llum, de forma provisional. Tot i així, l'endemà, aquest dimecres 12 de desembre, alguns veïns asseguren que l'electricitat no ha tornat. 

Comerços de la zona han tancat perquè no tenien llum

Aquest incident ha començat a les 11 del matí d'aquest dimarts. Segons ha pogut saber el TarragonaDigital, a causa d'aquesta incidència en el subministrament elèctric de la zona, diversos negocis han tancat quan han vist que no hi havia llum i tampoc tenien previsió de tenir-ne. 

Així doncs, els veïns i els negocis de la zona han estat gairebé dues hores al matí sense llum i, a hores d'ara, porten des d'un quart de cinc de la tarda sense subministrament elèctric, a espera de la instal·lació dels grups electrògens.

"ERC i Ara Reus critiquen l'auto judicial del 3-O" "Quina és la visió de l'Ajuntament de Reus sobre la crisi al CF Reus?"