Nou acord entre el Clúster TIC i la Fundació Mas Carandell

L'acord contempla la col·laboració en la formació contínua de les empreses del clúster
Pablo Mazón i Daniel Rubio han signat un acord de col·laboració entre el Clúster TIC i la Fundació Mas Carandell | TarragonaDigital.com

 

Aquest dimecres, 20 de març, s'ha signat un acord entre el Clúster TIC i la Fundació Mas Carandell per col·laborar en la formació continuada de les 1.500 persones que treballen en les 46 empreses que formen part del clúster tecnològic. La signatura d'aquest acord ha tingut lloc a les instal·lacions de Mas Carandell i ha anat a càrrec del President del  Clúster TIC, Pablo Mazón Rodríguez i del President de la Fundació Mas Carandell i Regidor de Medi Ambient i Ocupació, Daniel Rubio Angosto.

En concret, aquesta col·laboració fa referència a una proposta de 44 accions de formació en línia i fora de línia de diverses especialitats en les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació, en la qual també s'inclouen altres temàtiques com el Neuromàrqueting, el model Canvas, Coaching, Mindfulness o Tècniques de negociació, entre d'altres. L'oferta formativa arriba a un total de 837 hores lectives. 

La gestió i la docència de les formacions anirà a càrrec de Mas Carandell, mentre que la gestió d'alumnes i matriculacions als cursos anirà a càrrec del Clúster TIC. Totes les accions són bonificables per la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo (FUNDAE). La FUNDAE és una fundació que vetlla perquè els empresaris i treballadors puguin millorar les seves competències que els preparin per a futurs canvis en el mercat laboral i els sectors productius, també treballa per afavorir l'accés a una formació gratuïta i de qualitat per a tots els treballadors, siguin actius o aturats. 

El Clúster TIC Catalunya Sud

És una associació que va néixer l'any 2013 impulsada pel sector públic i liderat pel sector privat, també compta amb el suport de la Universitat Rovira i Virgili. Es va crear amb l'objectiu de millorar la competència econòmica i tecnològica de les empreses i d'individuals de les comarques de Tarragona. Actualment el Clúster TIC està format per 44 empreses que representen uns 1.300 empleats. L'associació es troba ubicada a l'edifici del Tecnoparc de Reus i fa menys d'un mes que va rebre un reconeixement per part dels premis Tarragona Smart Fòrum. 

"Demanen penes de presó pels imputats del cas Innova" "VÍDEO: El cas Innova, protagonista d'un curtmetratge"