Pablo Mazón i Daniel Rubio han signat un acord de col·laboració entre el Clúster TIC i la Fundació Mas Carandell

Nou acord entre el Clúster TIC i la Fundació Mas Carandell

L'acord contempla la col·laboració en la formació contínua de les empreses del clúster

En concret, aquesta col·laboració fa referència a una proposta de  44 accions de formació en línia i fora de línia de diverses especialitats en les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació, en la qual també s'inclouen altres temàtiques com el Neuromàrqueting, el model Canvas, Coaching, Mindfulness o Tècniques de negociació, entre d'altres. L'oferta formativa arriba a un total de 837 hores lectives. 

La gestió i la docència de les formacions anirà a càrrec de Mas Carandell, mentre que la gestió d'alumnes i matriculacions als cursos anirà a càrrec del Clúster TIC. Totes les accions són bonificables per la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo (FUNDAE). La FUNDAE és una fundació que vetlla perquè els empresaris i treballadors puguin millorar les seves competències que els preparin per a futurs canvis en el mercat laboral i els sectors productius, també treballa per afavorir l'accés a una formació gratuïta i de qualitat per a tots els treballadors, siguin actius o aturats. 

El Clúster TIC Catalunya Sud

És una associació que va néixer l'any 2013 impulsada pel sector públic i liderat pel sector privat, també compta amb el suport de la Universitat Rovira i Virgili. Es va crear amb l'objectiu de millorar la competència econòmica i tecnològica de les empreses i d'individuals de les comarques de Tarragona. Actualment el Clúster TIC està format per 44 empreses que representen uns 1.300 empleats.  L'associació es troba ubicada a l'edifici del Tecnoparc de Reus i fa menys d'un mes que va rebre un reconeixement per part dels premis Tarragona Smart Fòrum.