Reus rendirà homenatge a les víctimes del coronavirus amb un acte al cementiri

Hi acudiran les famílies de les víctimes que van ser incinerades o enterrades a la ciutat

Reus retrà homenatge a les víctimes de coronavirus de la ciutat. El Cementiri General de Reus celebrarà un acte el pròxim 29 de juliol en el qual es rendirà homenatge a totes aquelles persones que van ser incinerades o inhumades durant els mesos de confinament a les seves instal·lacions.

Es tracta d'una manera de recordar a aquelles persones que han mort durant la pandèmia i també a les seves famílies, que en la majoria de casos no han pogut realitzar una cerimònia en condicions normals i tal com ho haguessin desitjat.

L'Ajuntament de Reus ha avançat que serà un acte senzill i que «vol ser un emotiu record de la ciutat dedicat a aquelles persones que van morir durant aquells dies, tot just mentre les disposicions sanitàries no permetien cap mena de comiat presencial a familiars i amics».

Hi assistiran les famílies dels difunts

L'espai que acollirà l'acte s'està adaptant a les condicions i normatives sanitàries vigents, ja que l'acte ja ha estat dissenyat en aquest sentit. A la cerimònia hi estan convidades les famílies de les persones difuntes. En aquest sentit, l'Ajuntament de Reus ja ha iniciat contactes a través dels  Serveis Funeraris Reus i Baix Camp, per adreçar les invitacions.

Tot i això, si comptant amb totes les famílies no s'arribés a omplir les places, s'obrirà un període públic perquè s'hi puguin adscriure altres ciutadans. D’aquesta inscripció se n’informarà oportunament pocs dies abans del dia 29 i s’explicarà el sistema per confirmar-ne la reserva de la invitació.

"Les empreses tecnològiques impulsen cursos formatius per cobrir la demanda de personal" "Novetats clau sobre la vianalització del raval de Santa Anna"