NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

EN DIRECTE

⛈ A les portes d'una perillosa gota freda a Tarragona

La 49a fira exproReus, oficialment inaugurada

La fira multisectorial compta am 150 expositors dels sectors de la llar, automoció, noves tecnologies o alimentació
Josep Gonzàlez, Carles Pellicer i Jordi Just han inaugurat la 49a exproReus | cedida

 

La 49a edició de la fira exproReus ha quedat oficialment inaugurada aquest dijous, 10 d’octubre. El president de la patronal Micro, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC), Josep Gonzàlez, ha inaugurat la fira en un acte que s’ha dut a terme al Foyer Marià Fortuny i en el qual hi ha assistit una cinquantena de persones. El president de la PIMEC ha destacat «el potencial empresarial d’exproReus i la trajectòria de firaReus, que avala el seu èxit». Gonzàlez ha recordat que quan era jove ell mateix assistia a la fira reusenca.

 

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, també ha encapçalat l’acte d’inauguració de la fira multisectorial. Pellicer, durant el seu parlament, ha afirmat que «exproReus és un esdeveniment comercial de gran implicació a la ciutat i sobretot un èxit col·lectiu, d’expositors i visitants». També hi ha assistit el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, que ha declarat que «en aquesta nova etapa de la Cambra, volem ser més a exproReus, per sumar esforços com a representants del teixit empresari de Reus i el seu entorn».

 

Fins a 150 expositors de diferents sectors

Els assistents a l’acte inaugural han pogut fer un recorregut per la fira després dels parlaments de les autoritats. La fira exproReus ocupa una superfície de 20.000 metres quadrats, 12.000 dels quals estan destinats al sector de l’automoció. En aquesta 49a edició compta amb la presència de 150 expositors de sectors diversos, com ara la llar, l’automoció, les noves tecnologies o l’alimentació, entre d’altres.

 

La fira multisectorial exproReus romandrà oberta fins el proper diumenge 13 d’octubre, en horari d’11 del matí a 9 del vespre, mentre que la zona gastronòmica, el ‘Tasting Village’, romandrà oberta fins a les onze de la nit. El preu de l’entrada és de 3 euros pels adults, mentre que els nens menors de 7 anys tenen l’entrada gratuïta.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris