Els actes del programa de Sant Pere i de Corpus de Reus d'avui, dijous 20 de juny

Els infants es reuniran a la pla莽a del Mercadal per menjar coca amb cireres i per veure a la Mulassa i als gegants
La Mulassa de Reus sortir脿 de l'Ajuntament, juntament amb els gegants, per fer una cercavila pels carrers de la ciutat | Laia Solanellas
 

 

Recordem que, aquest any, els actes de la Festa Major i els de la festivitat de Corpus coincideixen. Avui, dijous 20 de juny, comencen els actes de Corpus que s'allargaran fins diumenge, 23 de juny, amb la Profess贸 de Corpus. Durant aquests dies, els actes de Corpus que se sumen als de la Festa Major de Sant Pere. Podeu consultar el programa sencer de la Festa Major de Sant Pere 2019 aqu铆

 

Avui dijous, 20 de juny, 茅s dia de menjar coca amb cireres

A les 9.30 hores i a les 16.00 hores, des del CAMPANAR, Toc de Festa, a c脿rrec dels membres dels agrupaments escoltes i guies MontsantCim i Miseric貌rdia, campaners de la ciutat. Al mateix temps, des de l'AJUNTAMENT, sortir脿 la cercavila de la Mulassa i dels gegants per rec贸rrer els carrers de la ciutat. 

9.30 hores, a la PLA脟A DEL MERCADAL, ballades de la Mulassa i dels gegants per a tots els infants de les escoles reusenques, mentre mengen la tradicional coca amb cireres. 

Els nens i nenes de les escoles de Reus aniran fins a la pla莽a del Mercadal per menjar la tradicional coca amb cireres | Laia Solanellas
 

 

De 10.30 hores a 13.00 hores i de 17.00 hores a 20.30 hores, a l'atri de Sant Sebasti脿, a la PLA脟A DEL CASTELL, l'Ou com Balla. Un ou que es col路loca damunt del brollador d'aigua d'una font i va ballant a causa de l'impacte de l'aigua. 

17.30 hores, a la BIBLIOTECA PERE ANGUERA, 'La cotorra m'ha dit...' Contes de festa major. 

17.30 hores, a la BIBLIOTECA INFANTIL DEL CENTRE DE LECTURA, club de lectura juvenil, per a nens i nenes d'entre 11 i 14 anys, a c脿rrec de Marta Vidal. 

19.00 hores, a la PLA脟A DEL MERCADAL, arribada de la Mulassa i dels gegants, que ens oferiran les seves ballades al so de la m煤sica de les gralles i el timbal. Durant l'acte, tamb茅 hi haur脿 una degustaci贸 de coca amb cireres per a tothom, amb la col路laboraci贸 del Col路lectiu del Masclet i del Forn Sistar茅. 

 

 

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Reus. 脡s gratis!

Comentaris