EN DIRECTE

Seguiment del 100% a la vaga petroquímica

Els actes del programa de Sant Pere i de Corpus de Reus d'avui, dijous 20 de juny

Els infants es reuniran a la plaça del Mercadal per menjar coca amb cireres i per veure a la Mulassa i als gegants
La Mulassa de Reus sortirà de l'Ajuntament, juntament amb els gegants, per fer una cercavila pels carrers de la ciutat | Laia Solanellas
 

 

Recordem que, aquest any, els actes de la Festa Major i els de la festivitat de Corpus coincideixen. Avui, dijous 20 de juny, comencen els actes de Corpus que s'allargaran fins diumenge, 23 de juny, amb la Professó de Corpus. Durant aquests dies, els actes de Corpus que se sumen als de la Festa Major de Sant Pere. Podeu consultar el programa sencer de la Festa Major de Sant Pere 2019 aquí

 

Avui dijous, 20 de juny, és dia de menjar coca amb cireres

A les 9.30 hores i a les 16.00 hores, des del CAMPANAR, Toc de Festa, a càrrec dels membres dels agrupaments escoltes i guies MontsantCim i Misericòrdia, campaners de la ciutat. Al mateix temps, des de l'AJUNTAMENT, sortirà la cercavila de la Mulassa i dels gegants per recórrer els carrers de la ciutat. 

9.30 hores, a la PLAÇA DEL MERCADAL, ballades de la Mulassa i dels gegants per a tots els infants de les escoles reusenques, mentre mengen la tradicional coca amb cireres. 

Els nens i nenes de les escoles de Reus aniran fins a la plaça del Mercadal per menjar la tradicional coca amb cireres | Laia Solanellas
 

 

De 10.30 hores a 13.00 hores i de 17.00 hores a 20.30 hores, a l'atri de Sant Sebastià, a la PLAÇA DEL CASTELL, l'Ou com Balla. Un ou que es col·loca damunt del brollador d'aigua d'una font i va ballant a causa de l'impacte de l'aigua. 

17.30 hores, a la BIBLIOTECA PERE ANGUERA, 'La cotorra m'ha dit...' Contes de festa major. 

17.30 hores, a la BIBLIOTECA INFANTIL DEL CENTRE DE LECTURA, club de lectura juvenil, per a nens i nenes d'entre 11 i 14 anys, a càrrec de Marta Vidal. 

19.00 hores, a la PLAÇA DEL MERCADAL, arribada de la Mulassa i dels gegants, que ens oferiran les seves ballades al so de la música de les gralles i el timbal. Durant l'acte, també hi haurà una degustació de coca amb cireres per a tothom, amb la col·laboració del Col·lectiu del Masclet i del Forn Sistaré.