Els actes de la Festa Major Sant Pere de Reus d'avui dimecres, 24 de juny

El Preg贸 i el concert de Festa Major de l'Orfe贸 Reusenc
Enguany Reus no t茅 Tronada, a causa de les mesures de seguretat de prevenci贸 de la Covid-19 | Laia Solanellas

Reus enceta la seva Festa Major de Sant Pere m茅s at铆pica, amb diversos actes cancel路lats, com la tradicional Tronada, que enguany no donar脿 el tret de sortida a la festa major, i d'altres que se celebren de manera virtual i es poden seguir per la televisi贸. Entre tots els actes de la Festa Major de Sant Pere de Reus d'avui, dimecres 24 de juny, destaquen el Preg贸, a c脿rrec de la periodista Coia Ballest茅, i el tradicional concert de Festa Major de l'Orfe贸 Reusenc.

Els actes d'avui, 24 de juny, de la Festa major de Sant Pere de Reus

19.30 hores. A Canal Reus TV i a les xarxes socials de Reus Cultura. Concert dels Ministrers de Reus, des de la Galeria de Fills Il路lustres i com a pre脿mbul del preg贸.

20.00 hores. A Canal Reus TV i a les xarxes socials de Reus Cultura. Prego虂 de la Festa Major, a ca虁rrec de la periodista Coia Balleste虂 Brumo虂s, des del Salo虂 de Plens de l鈥橝juntament. En finalitzar, lliurament del Tro de Festa 2020. Tot seguit, emissio虂 de la Tronada de l鈥檃ny passat. En finalitzar, a les xarxes socials de Reus Cultura, presentacio虂 de la postal de la Festa Major, nu虂mero 44, protagonitzada en aquesta ocasio虂 pel castell de focs al Mercadal. Seguidament, des del campanar, Toc General de Festa que anuncia l鈥檌nici de la Festa Major.

21.30 hores. A Canal Reus TV i a les xarxes socials de Reus Cultura i de l鈥橭rfeo虂 Reusenc. Tradicional concert de Festa Major de l鈥橭rfeo虂 Reusenc, que ens oferira虁 un repertori de diferents estils i autors amb el Cor Jove i la massa coral de l鈥橭rfeo虂 Reusenc, dirigits per Albert Galcera虁.

21.45 hores. A les xarxes socials del Col路lectiu El Masclet. Cercavila del Masclet des de casa. Emissio虂 del vi虂deo amb les aportacions rebudes.

22.30 hores. Al campanar. 'Il路luminem la festa major!', espectacle de llum i so.

"V铆deo: El campanar de Reus s'il路lumina per donar la benvinguda a Sant Pere" "Sant Pere 2020: Comen莽ament virtual i sense Tronada de la Festa Major de Reus"