Els actes de la Festa Major Sant Pere de Reus d'avui dissabte, 27 de juny

M煤sica, gastronomia i la reivindicaci贸 dels drets LGTBIQ, protagonistes d'aquesta jornada
M煤sica, gastronomia i la reivindicaci贸 dels drets LGTBIQ, protagonistes d'avui dissabte | Laia Solanellas

La ciutat de Reus continua amb la celebraci贸 d鈥檜n Sant Pere at铆pic i especial, per motius obvis, entre l鈥檕rgull i la tradici贸 ganxeta i una certa dosi de nost脿lgia. Despr茅s del Preg贸 i d鈥檜ns C贸ssos reformulats, la festa segueix avui dissabte amb m煤sica, gastronomia, un xou infantil i la reivindicaci贸, m茅s que vigent i necess脿ria, dels drets del col路lectiu LGTBIQ, amb motiu del Dia Internacional de l鈥橭rgull de dem脿 diumenge.

  • Podeu consultar tota la programaci贸 de la Festa Major de Sant Pere 2020 en aquest enlla莽.

Els actes d'avui, 27 de juny, de la Festa Major de Sant Pere de Reus:

12.00 hores. A les xarxes socials de Reus Cultura. Mu虂sica als Balcons. Interpretacio虂 conjunta del 'Ballet de la Cadena' dels nanos de Reus des de balcons, terrats o altres espais per tal d鈥檕mplir de mu虂sica la ciutat.

17.00 hores. A les xarxes socials de Reus Cultura. Taller de gastronomia. 'Apre虁n a fer bou i arro虁s', el plat tradicional de la Festa Major de Sant Pere, tal com recullen diversos folkloristes amb la frase 芦A Reus per Sant Pere, bou i arro虁s禄. Mariona Quadrada ens ensenya una senzilla recepta tradicional, que podeu fer a casa, dins el cicle GastroCultura.

18.00 hores. A Canal Reus TV i a les xarxes socials de Reus Cultura. Espectacle infantil amb 'Mare Terra', a ca虁rrec de la Companyia del Pri虂ncep Totilau. Un espectacle d鈥檃ctors i titelles per a infants sobre l鈥檃paricio虂 de la vida a la Terra.

18.30 hores. Al balco虂 de la Casa Rull. Penjada de la bandera de l鈥檃rc de Sant Marti虂 amb motiu del Dia per l鈥橝lliberament LGTBIQ.

20.00 hores. Al carrer de Mart铆 Napolit脿, 7. Tradicional bou i arro虁s a casa. Podeu passar a buscar el vostre bou i arro虁s per menjar-vos-el a casa vostra. Venda de tiquets anticipats a la Taverna Despertaferro, Colmado Baro虂, Cristalleria Marsal i Llibreria Gaudi虂, i per Internet en aquest enlla莽. Organitza: el Bou de Reus i Casal Despertaferro. Col路labora: Arro虁s Montsia虁, Casa Borrull, Cal Pere Fruites i Verdures i Forn Cabre虂.

22.30 hores. Al campanar. 'Il路luminem la festa major!', espectacle de llum i so.

"V铆deo: El Bou de Reus surt al carrer per la Festa Major de Sant Pere 2020" "Sant Pere 2020: La canalla del Seguici entoma, a contracor, no poder ballar enguany"