GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els actes del programa de Sant Pere de Reus d'avui, diumenge 30 de juny

La Festa Major de Sant Pere de Reus ja s'acaba i els últims actes d'avui començaran a les 11.00 hores i s'allargaran fins a les 21.00 hores amb el concert d'Ana Belén
Ana Belén actuarà avui, 30 de juny, a Reus | Ajuntament de Reus
 

 

Avui, diumenge 30 de juny, conclou el programa d'actes de la Festa Major de Sant Pere de Reus 2019 i la cantant Ana Belén serà l'encarregada de posar el punt final a aquest programa ple d'activitats. Els actes d'aquest diumenge començaran a les 11.00 hores amb els viatges amb el trenet i acabaran amb el concert a les 21.00 hores. També hi haurà dos vermuts electrònics i dues representacions al llarg de la jornada. Podeu consultar el programa d'activitats sencer en aquest enllaç.

 

Els actes d'avui, diumenge 30 de juny

De les 11.00 hores a 13.30 hores, al PARC DEL FERROCARRIL, viatges amb el trenet de 5 polzades per a xiquets i grans. Recorregut de 5 minuts pel circuit del parc ferroviari. El preu és d'1,50 euros i ho organitza l'Associació d’Amics del Ferrocarril de Reus.

De 12.00 hores a 16.00 hores, a la PLAÇA DEL TEATRE, L’electro-vermut de Sant Pere 2019. Ho organitza l'Associació Vermuts i Rialles.

De 12.00 hores a 16.00 hores, a la PLAÇA DE DAVID CONSTANTÍ, hi ha un altre vermut electrònic a càrrec de DJ Ecléctico, amb el repertori habitual del Blondie: música dels anys vuitanta i d’ara. Ho organitza el Blondie Bar.

De 19.00 hores, a la SALA SANTA LLÚCIA, representació de ¡Qué locura de familias!, a càrrec de la Companyia Julio Vilaplana de Salou. El preu general és de 9  euros i pels socis de l’entitat el preu és de 7 euros, amb el Carnet Jove i CNL i acompanyant de soci el preu és de 8 euros.

De 21.00 hores, a la PLAÇA DE LA LLIBERTAT, mostra de hip-hop al carrer a càrrec dels grups d’aquesta especialitat de les diferents escoles de dansa que formen la Coordinadora de Dansa de Reus.

De 21.00 hores, a la PLAÇA D’ANTON BORRELL, Ana Belén en concert. La veu d’Ana Belén acaricia la música a 'Vida', el seu primer àlbum amb cançons inèdites en 11 anys: una col·lecció de composicions d’un desbordant optimisme que interpreta amb el coratge i la sensibilitat que la caracteritzen. És l’Ana Belén de sempre amb música d’ara, una equació que no pot fallar.