ENQUESTA

VOTA: Creus que Pedro Sánchez podrà ser investit president?

Els actes del programa de Sant Pere de Reus d'avui, diumenge 30 de juny

La Festa Major de Sant Pere de Reus ja s'acaba i els últims actes d'avui començaran a les 11.00 hores i s'allargaran fins a les 21.00 hores amb el concert d'Ana Belén
Ana Belén actuarà avui, 30 de juny, a Reus | Ajuntament de Reus
 

 

Avui, diumenge 30 de juny, conclou el programa d'actes de la Festa Major de Sant Pere de Reus 2019 i la cantant Ana Belén serà l'encarregada de posar el punt final a aquest programa ple d'activitats. Els actes d'aquest diumenge començaran a les 11.00 hores amb els viatges amb el trenet i acabaran amb el concert a les 21.00 hores. També hi haurà dos vermuts electrònics i dues representacions al llarg de la jornada. Podeu consultar el programa d'activitats sencer en aquest enllaç.

 

Els actes d'avui, diumenge 30 de juny

De les 11.00 hores a 13.30 hores, al PARC DEL FERROCARRIL, viatges amb el trenet de 5 polzades per a xiquets i grans. Recorregut de 5 minuts pel circuit del parc ferroviari. El preu és d'1,50 euros i ho organitza l'Associació d’Amics del Ferrocarril de Reus.

De 12.00 hores a 16.00 hores, a la PLAÇA DEL TEATRE, L’electro-vermut de Sant Pere 2019. Ho organitza l'Associació Vermuts i Rialles.

De 12.00 hores a 16.00 hores, a la PLAÇA DE DAVID CONSTANTÍ, hi ha un altre vermut electrònic a càrrec de DJ Ecléctico, amb el repertori habitual del Blondie: música dels anys vuitanta i d’ara. Ho organitza el Blondie Bar.

De 19.00 hores, a la SALA SANTA LLÚCIA, representació de ¡Qué locura de familias!, a càrrec de la Companyia Julio Vilaplana de Salou. El preu general és de 9  euros i pels socis de l’entitat el preu és de 7 euros, amb el Carnet Jove i CNL i acompanyant de soci el preu és de 8 euros.

De 21.00 hores, a la PLAÇA DE LA LLIBERTAT, mostra de hip-hop al carrer a càrrec dels grups d’aquesta especialitat de les diferents escoles de dansa que formen la Coordinadora de Dansa de Reus.

De 21.00 hores, a la PLAÇA D’ANTON BORRELL, Ana Belén en concert. La veu d’Ana Belén acaricia la música a 'Vida', el seu primer àlbum amb cançons inèdites en 11 anys: una col·lecció de composicions d’un desbordant optimisme que interpreta amb el coratge i la sensibilitat que la caracteritzen. És l’Ana Belén de sempre amb música d’ara, una equació que no pot fallar.

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris