FiraReus en una imatge d'arxiu

FiraReus presenta el Motivation Day 2021 amb temàtica centrada en la pandèmia

La jornada tindrà lloc de manera virtual i s'abordarà 'la gestió dels equips a distància'

FiraReus presenta la quarta edició del Motivation Day, la jornada per aquells empresaris que volen millorar la gestió de les seves companyies. L'edició d'enguany se celebrarà el pròxim dilluns, 18 de gener, a les instal·lacions de firaReus, tot i que donada la situació sanitària actual, la jornada serà completament virtual.

La  temàtica  d'enguany del  Motivation Day  també serà adient al  context  actual, ja que tractarà de 'La gestió  dels equips a distància'. Entorn del tema, la directora clínica d'ITAE Psicologia, Laura Solana, oferirà una xarrada, a les 10 del matí, sobre el 'Tecnoestrès' i l'impacte psicològic en les persones.

La regidora d’Economia i Coneixement i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha posat en valor que «des de firaReus Events s’està treballant no només en nous formats d’esdeveniments que permetin a les empreses adaptar la seva activitat a la realitat actual, sinó també en contingut de valor per al seu dia a dia».

Després de la xarrada, tindrà lloc una  taula rodona que abordarà el tema central de la jornada: 'Eines per a la gestió dels  equips  a distància'. En aquesta hi intervindran la mateixa Laura Solana, així com la responsable de 'teleteràpia' i 'teleacompanyament' de Salut i Treball, Marta Doménech, i el soci director de la consultora 'The Skeye'. Aquesta activitat tindrà lloc a dos quarts d'11 del matí.

Les instal·lacions de  firaReus han adaptat el seu format als esdeveniments en línia i semipresencials, habilitant un plató de croma, que disposa d'un servei de realització via 'streaming'.