GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Una activitat familiar donarà a conèixer la figura d'Antoni Gaudí a Reus

El diumenge 10 de març es podrà realitzar aquesta activitat familiar a partir de les 11.00 hores fins a les 13.00 h.
Visita familiar al Gaudí Centre «Observem, escoltem i toquen en família»| Ajuntament de Reus

 

El Gaudí Centre de Reus organitza una nova visita familiar per descobrir els personatges i els trets més essencials de la vida i l'obra de l'arquitecte reusenc, Antoni Gaudí. El diumenge, 10 de març, des de les 11 fins a les 13 hores, totes les famílies que vulguin assistir estaran convidades a participar en l'activitat «Observem, escoltem i toquem en família», dirigida tant per petits com per als grans de la casa, la qual finalitzarà amb un taller per als nens i nenes que participin.

 

Conèixer a Gaudí a través d'una activitat familiar

L'activitat «Observem, escoltem i toquem en família» està dirigida a nens i nenes de 4 a 12 anys, que estiguin interessats a descobrir la figura de l'arquitecte reusenc Antoni Gaudí d'una manera diferent. La visita pretén, d'una manera didàctica i amena, donar a conèixer a l'arquitecte.

 

Aquesta constarà de dues grans parts. En la primera es farà una visita guiada per conèixer en profunditat la vida de l'arquitecte i, en finalitzar-la, els nens i nenes seran els protagonistes i faran un taller didàctic relacionat amb les obres d'Antoni Gaudí i crearan una obra pròpia basada en l'estil de l'arquitecte reusenc. 

 

Els nens i les nenes són els protagonistes de l'activitat «Observem, escoltem i toquem en família» del Gaudí Centre de Reus | Cedida

 

Programació i compra d'entrades

L'activitat «Observem, escoltem i toquem en família» organitzada al Gaudí Centre de Reus té una durada aproximada de dues hores. Per a poder gaudir-la, serà necessari reservar prèviament al Gaudí Centre a través del telèfon 977 010 670 i adquirir les entrades per poder fer la visita familiar, les quals tenen un preu de 5 euros. 

 

El preu de la visita familiar al Gaudí Centre de Reus és de 5 euros   | Cedida