Totes les activitats del cicle familiar 'Fem Rusc' 2020 al Mas Pintat de Reus

Jocs de taula, art i literatura i contes, les principals propostes d'un projecte pensat per nens i nenes d'entre 4 i 9 anys
Mas pintat inicia aquest mes de febrer les activitats 2020 del projecte ‘Fem Rusc’ | Ajuntament de Reus

Mas Pintat, l’espai de suport a les famílies i que depèn de la regidoria de Salut i Ciutadania de l’Ajuntament de Reus, inicia aquesta setmana les activitats 2020 del projecte ‘Fem Rusc’, una proposta que forma part dels diferents eixos de treball del centre.

Precisament, ‘Fem Rusc’ és una iniciativa pensada com a programa que conté art, literatura i jocs de taula per gaudir en família. Enguany, el projecte es durà a terme els dimecres de 17.30 a 19.00 hores, i s’adreça a nens i nenes d’entre 4 i 9 anys sempre acompanyats d’una persona adulta, qui també participarà de les activitats de manera gratuïta.

‘Fem Rusc’, expliquen des del consistori reusenc, vol ser un espai «on poder compartir una estona lúdica envoltada de l’art, la literatura i contes i els jocs de taula». La franja etària de 4 a 9 anys és una novetat, ja que fins ara no s’havia contemplat dins de les accions de Mas Pintat. Totes les activitats són gratuïtes però cal inscripció prèvia —les places són limitades— adreçant-se al correu maspintat@reus.cat o trucant al 977 010 057.

El cicle ‘Fem Rusc’ inclourà les següents propostes per als pròxims mesos:

  • Jocs de taula: 12 de febrer, 15 d'abril, 14 d'octubre i 16 de desembre de 2020. Jocs d'arreu del món, «cooperatius, competitius, d'equip i individuals, escollits perquè tothom es diverteixi al voltant d'una taula, sense pantalles, ni bateries, ni wifi», expliquen els organitzadors. Activitat coordinada per Marc Micheo, expert en jocs de taula i de circ.
  • Art en família: 4 de març, 22 d'abril, 21 d'octubre i 2 de desembre de 2020. Modelar, dissenyar, pintar o dibuixar amb tota mena de materials que convidin a la imaginació. Taller impartit per Carolina Escoda, mestra i artista.
  • Literatura i contes: 26 de febrer, 18 de març, 20 de maig i 18 de novembre de 2020. La 'biblioteca sobre rodes' es desplaçarà a Mas Pintat per apropar als presents una activitat de lectura i rondallaires. Es tracta d'una proposta de la Biblioteca Central Xavier Amorós i el Servei Municipal de Biblioteques de Reus.

També et pot interessar 

"💰 L'elevat import de diners que ha recaptat Reus en multes per incivisme" "🌳El Pi de Bofarull de Reus resisteix els temporals, però queda malmès"