L'actriu Clara Segura, professora de l'Institut Baix Camp a 'El Suplent' de TV3

El programa es passar脿 per la televisi贸 catalana el 14 d'octubre | Substitueix al professor de catal脿, en Germ脿 L贸pez
Clara Segura, l'actriu que es fa passar per una professora de catal脿 a 'El Suplent' de TV3 | TV3

 

L'actriu Clara Segura ser脿 la professora de catal脿 de l'Institut Baix Camp de Reus, durant unes hores, i far脿 classe a un grup d'alumnes de primer de batxillerat. Aquesta experi猫ncia est脿 emmarcada en el nou programa de TV3, 'El Suplent', on Segura substitueix el professor d'aquesta assignatura, Germ脿 L贸pez.

 

Una classe de catal脿 diferent

El programa va ser registrat durant el mes de maig a les aules del centre reusenc. Durant dos dies, alumnat i professorat van conviure amb t猫cnics, c脿meres i personal de TV3, essent una experi猫ncia nova molt interessant i emotiva per tothom.

 

Despr茅s del primer episodi de 'El Suplent' amb el Mago Pop, ara 茅s el torn de l'Institut Baix Camp i la seva 芦nova禄 professora de catal脿, Clara Segura. Es representar脿 una classe de catal脿, per貌 la visita de l'actriu tindr脿 poc a veure amb el contingut acad猫mic.

 

La classe que els ha preparat l'actriu, comen莽ar脿 amb un petit rep脿s d'ortografia, per貌 r脿pidament derivar脿 cap a una tem脿tica d'actualitat: el feminisme. Clara Segura els ha preparat tot un recorregut que els atrapar脿 i que els far脿 reflexionar sobre actituds i comportaments masclistes que continuen vigents avui en dia. 

 

Durant la classe es discutir脿 sobre mitjans de comunicaci贸, la visibilitat, els rols de g猫nere, la pressi贸 est猫tica o l'assetjament en el seu entorn m茅s proper. A m茅s, es descobrir脿 una generaci贸 sensibilitzada i combativa, amb ganes d'expressar-se i de canviar les coses. 

 

En acabar la classe de catal脿, els alumnes descobriran l'engany. El professor de l'Institut Baix Camp, el Germ脿 L贸pez, apareixer脿 per recuperar el seu lloc i donar alguna sorpresa a la seva substituta, la Clara.

L'actriu Clara Segura, professora de l'Institut Baix Camp a 'El Suplent' de TV3 | Laia Riba