L'actriu Clara Segura, professora de l'Institut Baix Camp a 'El Suplent' de TV3

El programa es passarà per la televisió catalana el 14 d'octubre | Substitueix al professor de català, en Germà López
Clara Segura, l'actriu que es fa passar per una professora de català a 'El Suplent' de TV3 | TV3

 

L'actriu Clara Segura ser√† la professora de catal√† de l'Institut Baix Camp de Reus, durant unes hores, i far√† classe a un grup d'alumnes de primer de batxillerat. Aquesta experi√®ncia est√† emmarcada en el nou programa de TV3, 'El Suplent', on Segura substitueix el professor d'aquesta assignatura, Germ√† L√≥pez.

Una classe de català diferent

El programa va ser registrat durant el mes de maig a les aules del centre reusenc. Durant dos dies, alumnat i professorat van conviure amb tècnics, càmeres i personal de TV3, essent una experiència nova molt interessant i emotiva per tothom.

Despr√©s del primer episodi de 'El Suplent' amb el Mago Pop, ara √©s el torn de l'Institut Baix Camp i la seva ¬ęnova¬Ľ professora de catal√†, Clara Segura. Es representar√† una classe de catal√†, per√≤ la visita de l'actriu tindr√† poc a veure amb el contingut acad√®mic.

La classe que els ha preparat l'actriu, comen√ßar√† amb un petit rep√†s d'ortografia, per√≤ r√†pidament derivar√† cap a una tem√†tica d'actualitat: el feminisme. Clara Segura els ha preparat tot un recorregut que els atrapar√† i que els far√† reflexionar sobre actituds i comportaments masclistes que continuen vigents avui en dia. 

Durant la classe es discutir√† sobre mitjans de comunicaci√≥, la visibilitat, els rols de g√®nere, la pressi√≥ est√®tica o l'assetjament en el seu entorn m√©s proper. A m√©s, es descobrir√† una generaci√≥ sensibilitzada i combativa, amb ganes d'expressar-se i de canviar les coses. 

En acabar la classe de català, els alumnes descobriran l'engany. El professor de l'Institut Baix Camp, el Germà López, apareixerà per recuperar el seu lloc i donar alguna sorpresa a la seva substituta, la Clara.

L'actriu Clara Segura, professora de l'Institut Baix Camp a 'El Suplent' de TV3 | Laia Riba

 

"‚ĚóTornen les visites nocturnes al Cementiri de Reus" "‚ĚóATENCI√ď: Talls de circulaci√≥ i del passeig per la reforma de la Boca de la Mina!"