Demanen nou anys de presó per l'acusat de violar una dona a Reus

La víctima era parella d'un amic de l'acusat | L'home l'hauria drogat per violar-la a casa d'ella
Imatge de la façana de l'Audiència de Tarragona. | TarragonaDigital

 

Un home s'enfronta a nou anys de presó per haver violat una dona a Reus, que en el moment dels fets coneixia perquè era parella d'un amic seu. És la pena que en demana la fiscalia de Tarragona tenint en compte que, per forçar-la, la va drogar. Tot plegat hauria passat la tarda del 2 de juliol del 2017 quan la dona, que coneixia l'acusat a través de la parella d'ella, li hauria ofert una cervesa a casa seva. El processat hauria diluït la droga a la beguda d'ella per deixar-la inconscient.

La fiscalia de Tarragona també demana 8.000 euros de responsabilitat civil a l'acusat per tal que indemnitzi la víctima. El cas, del qual ha informat Diari de Tarragona, resta a l'espera que es dicti data de celebració a la secció quarta de l'Audiència Provincial de Tarragona. També es demana per a l'acusat una ordre d'allunyament perquè l'acusat no es pugui acostar a menys de 500 metres ni comunicar amb la víctima durant dotze anys, i una vegada fora de presó, estigui sota llibertat vigilada cinc anys més.

El judici se celebrarà a l'Audiència Provincial de Tarragona | Cedida

 

L'hauria drogat per violar-la

A l'imputat, segons explica el mitjà citant l'escrit de fiscalia, se l'acusa d'un delicte d'abús sexual amb penetració. L'home no tindria antecedents penals, i els fets haurien passat la tarda del 2 de juliol del 2017, un diumenge. Segons l'escrit del fiscal, l'acusat es va trobar la víctima a l'entrada de casa d'ella, a la qual coneixia des de feia poc temps per ser la parella d'un amic seu.

Precisament perquè es coneixien —s'haurien conegut tan sols uns dies enrere a través del xicot d'ella, amic d'ell—, la víctima va convidar l'home a prendre unes cerveses a casa seva. Una vegada dins, l'acusat hauria diluït un narcòtic a la beguda d'ella perquè quedés inconscient, moment en el qual l'hauria violat. Per tot plegat, fiscalia reclama nou anys de presó per a l'acusat, els 8.000 euros d'indemnització, l'ordre d'allunyament durant dotze anys i cinc anys de llibertat vigilada quan surti de presó.

"La Fira Trapezi estrenarà dues noves coproduccions a Reus" "REPORTATGE: Tradició i fe com a lligam familiar a la Setmana Santa de Reus"