Adjudicades les obres de la nova sala d'activitats dirigides del Pavelló Olímpic de Reus

El contracte s’ha adjudicat a l’empresa Construccions Vinaixa per un import de 63.567,37 euros i un termini d’execució de tres mesos
La nova sala, de 64 metres quadrats, servirà per practicar activitats dirigides | Cedida

 

L’empresa municipal Reus Esport i Lleure (Rellsa) ha adjudicat les obres d’adequació d’un espai interior del Pavelló Olímpic Municipal de 64 metres quadrats per tal d’adaptar-lo com a una nova sala d’activitat dirigides. El contracte s’ha adjudicat a l’empresa Construccions Vinaixa per un import de 63.567,37 euros (IVA inclòs) i un termini d’execució de tres mesos. D’aquesta manera, està previst que les obres finalitzin abans d’aquest any 2019

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

La nova sala d’activitats dirigides se situarà a la part nord-oest de la planta baixa de l’edifici del Pavelló Olímpic Municipal. Les obres preveuen enderrocar parcialment la paret que separa els dos espais per tal de comunicar les estances. El magatzem 1 servirà com a sala principal de l'activitat a desenvolupar i el magatzem 2 com a vestíbul i sala d'espera.

Mapa de l'abans i després de les sales del Pavelló Olímpic Municipal | Rellsa

Al fons de la sala de l’activitat s’hi disposarà un espai privat per a l’ús dels monitors i a la zona del vestíbul s’adaptarà un espai com a traster per a l’emmagatzematge del material propi de l’activitat. El paviment de la nova sala d’activitats dirigides es col·locarà nou amb material apte per a la pràctica esportiva; i tant el revestiment del sostre com de les parets es farà amb materials que absorbeixin el so.

Per una altra banda, es preveu baixar el sostre de l’espai, passant dels 3,60 metres als 3 metres. A més, per tal de donar la màxima llum natural possible a l’espai, se substitueixen les portes d’accés, actualment opaques, i se substituiran per portes de fusteria metàl·lica amb vidre. A més, també s’augmentarà la superfície de les obertures exteriors existents que seran substituïdes per reixes. Les obres tenen un termini d’execució de tres mesos i està previst que finalitzin abans d’aquest any 2019.

Imatge aèria del Pavelló Olímpic de Reus | TarragonaDigital.com

 

El Pavelló Olímpic Municipal dona servei a uns 600 usuaris

Actualment, el Pavelló Olímpic Municipal compta amb uns 600 abonats que realitzen les diferents activitats que s'ofereixen a l'equipament esportiu reusenc. Les instal·lacions compten amb diverses sales per realitzar activitats dirigides, un gimnàs, i una triple pista poliesportiva amb possibilitat de diverses configuracions on es poden desenvolupar esports com el bàsquet, el futbol sala, l’handbol, l’hoquei patins, el patinatge, el voleibol, el bàdminton, el korfball, la gimnàstica rítmica i altres esports de sala.

Pel que fa a les pistes exteriors, s’hi poden troben dues pistes triples poliesportives on practicar futbol sala, handbol i bàsquet i una pista de petanca.

"⛪ Els 42 mantons de la Mare de Déu de Misericòrdia" "📺 Clownic i Simonde 79, talent reusenc al concurs Got Talent de Telecinco"