GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Aeroport de Reus posa a la venda més d'1 milió de bitllets d'avió per l'estiu

Aquest estiu l'aeroport ofereix noves connexions aèries des de Reus
Una imatge d'arxiu de l'aeroport de Reus | TarragonaDigital

 

L'Aeroport de Reus engega motors per la campanya d'estiu posant a la venda més d'un milió de bitllets d'avió. Aquest diumenge 31 de març s'inicia la campanya turística d'estiu a l'aeroport reusenc que durarà fins al 26 d'octubre. A més, també implantarà noves connexions aèries amb altres països durant l'estiu i també s'incrementarà el nombre de moviments, superant les 6.000 operacions comercials.

 

Un milió de bitllets d'avió

L'Aeroport de Reus oferirà un total d'1.100.000 bitllets d'avió en les diverses companyies aèries que operen a Reus. Això representa que incrementa en un 9,4% el nombre de bitllets respecte al període d'estiu de l'any 2018. D'altra banda, l'any passat hi havia 34 rues aèries i enguany augmenta en tres, realitzant en total 37 rutes.

 

Nova connexió amb Polònia

Però una de les principals novetats d'aquest estiu a l'aeroport reusenc, és que aquest ofereix per primera vegada una nova connexió amb Polònia. L'empresa aèria Ryanair posa a disposició la línia Reus - Gdansk. Aquesta nova línia s'inaugurarà el pròxim 1 d'abril i es portarà a cap els dilluns i divendres, els preus dels bitllets de vol ronden els 13 euros i hi haurà avions fins al 25 d'octubre.

 

Exterior de la terminal de l'Aeroport de Reus. | TarragonaDigital

 

Més bitllets a Dublín, Manchester i Glasgow

Les línies que més bitllets d'avió ofereixen són les de Reus cap a Dublín, Manchester i Glasgow seguida de Rússia. Enguany, a l'aeroport de Reus operarà una nova línia russa, es tracta de Nordwind que realitzarà la connexió Reus - Moscou entre el 27 i el 12 d'octubre. Aquesta connexió es pot adquirir a través del touroperador Pegas Touristik. En aquesta línia, Coral Travel també ofereix connexió a Moscou des de l'1 de juny fins al 28 de setembre.

 

Nova línia a Londres

Una de les connexions més importants és amb el Regne Unit, que repeteix enguany amb les línies Reus - Londres Stansted i que inaugura una nova línia amb Londres Southend. Aquest darrer vol es realitzarà els dilluns i divendres des del 5 d'abril fins al 25 d'octubre. Altres països amb els quals hi haurà connexió des de Reus són Irlanda, Països Baixos i Bèlgica. Aquest estiu es recuperarà la línia cap a Eindhoven el 2 d'abril.

 

Finalment, les línies que enguany es repeteixen són Glasgow i Manchester, amb un increment del 18,3% i el 12,3% respectivament. D'altra banda, per l'Aeroport de Reus, durant l'any 2018 van passar més d'un milió de passatgers.