L'Aeroport de Reus opera un vol ambul脿ncia en ple estat d'alarma

El vol s'ha enlairat aquest diumenge amb destinaci贸 Hamburg

 

L'Aeroport de Reus ha sigut escenari, aquest diumenge 5 d'abril, d'un vol ambul脿ncia. Un avi贸 medicalitzat procedent de l'aeroport alemany de Karlsruhe-Baden ha aterrat a Reus el mat铆 d'aquest diumenge, i despr茅s s'ha enlairat amb destinaci贸 Hamburg. Aix铆 ho ha informat la secci贸 sindical d'UTG de l'Aeroport de Reus, assegurant que l'aer貌drom reusenc 芦garanteix els seveis essencials禄 durant l'Estat d'Alarma.

 

Es desconeix el motiu concret del vol ambul脿ncia que avui ha aterrat i s'ha enlairat de l'aeroport reusenc, per貌 els vols ambul脿ncia es realitzen quan un pacient necessita atenci贸 m猫dica molt urgent, sobretot en casos de transplantaments i el trasllat de persones malaltes o ferides. L'any 2016 a Espanya es van fer m茅s de 14.500 vols ambul脿ncia operats des dels 44 aeroports de la xarxa Aena.

 

El passat mes de novembre, l'Aeroport de Reus no va poder operar un vol ambul脿ncia per un trasllat d'貌rgan, ja que l'horari operatiu de l'aer貌drom reusenc havia finalitzat a les 22 hores. El vol ambul脿ncia va venir des de M脿laga per recollir 貌rgans a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, per貌 finalment es va haver de reprogramar a l'aeroport de Barcelona.