Aeroport Reus

L'Aeroport de Reus opera un vol ambul脿ncia en ple estat d'alarma

El vol s'ha enlairat aquest diumenge amb destinaci贸 Hamburg

L'Aeroport de Reus ha sigut escenari, aquest diumenge 5 d'abril, d'un vol ambulància. Un avió medicalitzat procedent de l'aeroport alemany de Karlsruhe-Baden ha aterrat a Reus el matí d'aquest diumenge, i després s'ha enlairat amb destinació Hamburg. Així ho ha informat la secció sindical d'UTG de l'Aeroport de Reus, assegurant que l'aeròdrom reusenc «garanteix els seveis essencials» durant l'Estat d'Alarma.

Es desconeix el motiu concret del vol ambulància que avui ha aterrat i s'ha enlairat de l'aeroport reusenc, però els vols ambulància es realitzen quan un pacient necessita atenció mèdica molt urgent, sobretot en casos de transplantaments i el trasllat de persones malaltes o ferides. L'any 2016 a Espanya es van fer més de 14.500 vols ambulància operats des dels 44 aeroports de la xarxa Aena.

El passat mes de novembre, l'Aeroport de Reus no va poder operar un vol ambul脿ncia per un trasllat d'貌rgan, ja que l'horari operatiu de l'aer貌drom reusenc havia finalitzat a les 22 hores. El vol ambul脿ncia va venir des de M脿laga per recollir 貌rgans a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, per貌 finalment es va haver de reprogramar a l'aeroport de Barcelona.