GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Aeroport de Reus obre les seves portes als aficionats a la fotografia

Ha celebrat la primera jornada 'Open Day' | S'ha habilitat una zona especial a tocar de les pistes
Els 'spotters' són els aficionats a la fotografia aeronàutica | TarragonaDigital.com

Per primera vegada, l'Aeroport de Reus ha obert les portes de la infraestructura a alguns aficionats a la fotografia aeronàutica —que se'ls coneix com a 'spotters'— per poder captar imatges dels enlairaments i aterratges dels avions des d'una zona especial ubicada a tocar de les pistes, i on l'accés està habitualment prohibit. Es tracta de la iniciativa 'Open Day', que ja té precedents a l'Aeroport Josep Tarradellas de Barcelona però encara no havia arribat a Reus.

 

 

L'activitat ha tingut lloc des de primera hora del matí d'aquest dimarts, 7 de maig, i ha estat organitzada de manera conjunta per l'associació sense ànim de lucre BlackSheeps Spooters i pel mateix Aeroport. Els participants han portat les seves càmeres per deixar constància de tots els detalls que els hagin cridat l'atenció durant la jornada. Els vols xàrter cap al Regne Unit i Irlanda i els avions de la programació habitual de l'aeroport han estat els protagonistes de tots els objectius.

 

L'Aeroport de Reus, optimista de cara a la temporada d'estiu 2019

L'Open Day respon a una petició estesa arreu dels aeroports catalans, i que és una pràctica cada cop més habitual per concebre els aeròdroms com espais més oberts i accessibles a la ciutadania. En el cas reusenc, ha tingut lloc poc després de Setmana Santa i abans de la temporada forta d'estiu, on s'espera registrar un gran nombre de passatgers per remuntar les xifres baixes del primer trimestre de 2019.

 

L'Aeroport de Reus ha anunciat que reforçarà el servei d'autobusos entre l'Aeroport de Reus i el territori. Es duplicaran els autocars cap a la Costa Daurada, es posaran en marxa cinc busos diaris cap a Barcelona i encara està per confirmar si, entre l'Aeroport i la ciutat de Tarragona, seran «entre tres i cinc» cada dia els autocars disponibles a partir de l'1 de juny.

 

També et pot interessar