L'Aeroport de Reus registra un augment de passatgers d'un 10,4% al mes de maig

Els vols van augmentar un 13,2% durant el mes de maig i l'Aeroport de Reus ja supera els 200.000 passatgers des d'inicis d'any
Turistes esperant per facturar a l'Aeroport de Reus | Isma Llanes

L'Aeroport de Reus tanca el mes de maig amb un total de 135.741 passatgers, fet que suposa un augment del 10,4% respecte al mes de maig de l'any 2018. Des d'inicis d'aquest any 2019, l'aeroport ha assolit un total de 204.608 passatgers i ha registrat un increment del 4,1% respecte al mateix període de l'any passat. Pel que fa al nombre d'operacions, el passat mes, l'Aeroport de Reus va sumar un total de 1.909 moviments aeris, cosa que significa un 13,2% més que al maig de l'any passat. Així doncs, la xifra total de vols operats des de principis del 2019 arriba als 6.194, un 13,9% més que en els cinc primers mesos de l'any passat. 

L'Aeroport de Reus amplia les seves connexions cap a Glasgow i Dublín

Durant aquesta temporada d'estiu, l'aeroport oferirà més vols cap al Regne Unit i cap a Irlanda, la companyia Thomson Airways serà l'encarregada d'operar quatre moviments setmanals entre Reus i aquestes dues ciutats. Les rutes es mantindran durant tot l'estiu fins a la tardor. Pel que fa a la ruta de Glasgow, s'ofereixen quatre vols a la setmana, els dimarts i els divendres, fins al pròxim 25 d'octubre. Pel que fa a Dublín, també seran quatre vols setmanals els dimarts i el divendres, però en aquest cas, els moviments aeris s'aturaran el 17 de setembre. 

El transport entre l'aeroport i la Costa Daurada s'ha reforçat durant l'estiu

Es tracta de dues línies, una que va a la Pineda i a Salou i l'altra que va a PortAventura i a Cambrils. L'oferta ha augmentat a 130 expedicions per línia a la setmana, que estan coordinades amb els vols de l'aeroport. El nou servei es va posar en marxa el passat dissabte, 1 de juny, i s'allargarà durant tota la temporada d'estiu fins al 30 d'octubre. A banda, també s'ha reforçat el servei de llançadora a l'aeroport de Barcelona i compta amb 59 expedicions a la setmana. Finalment, també s'han posat en servei les millores amb bus des de l'estació d'alta velocitat del Camp de Tarragona fins a la Costa Daurada. 

"🗣Així s'han acomiadat els regidors de l'Ajuntament de Reus del mandat 2015-2019" "🅿ATENCIÓ: Aproven les noves tarifes del pàrquing de l'Hospital i del Tecnoparc"