L'Aeroport de Reus reprèn els vols xàrter a les Illes Balears

L'inici de les operacions, que s'avança respecte al 2018, acull vols amb destinació a Maó i Eivissa
L'Aeroport de Reus reprèn els vols xàrter a les Illes Balears | Isma Llanes
 

L'Aeroport de Reus recupera aquest febrer l'operativa de vols xàrter amb destinació vacacional a les Illes Balears. Es tracta de les connexions amb Maó (Menorca), que es reprenen dues setmanes abans que el 2018, i a Eivissa. D'aquesta manera, l'Aeroport amplia l'oferta de destinacions, al mateix temps que posa les instal·lacions a la disposició de viatges d'interès social. L'any passat es van fer 22 vols amb destinació a Menorca durant els prop de tres mesos en què es va desenvolupar l'operativa duta a terme per la companyia Air Nostrum.

Les connexions amb Maó que es reprenen dues setmanes abans que el 2018 | Twitter

 

Amb aquesta mateixa companyia van viatjar els passatgers dels vols que va organitzar la Imserso a Eivissa i que van sumar un total de 14 operacions entre octubre i novembre. 

Aquest 2019, Eivissa s'afegeix a Maó com a destinació de l'Aeroport de Reus durant els primers mesos de l'any i comença a operar la primera setmana de febrer. Amb aquests vols setmanals, l'Aeroport amplia el nombre d'enllaços abans de l'inici de la temporada estival.

Eivissa s'afegeix com a nova destinació des de l'Aeroport de Reus durant els primers mesos de l'any | lainformacion.com

 

Prop de sis milions d'euros d'inversió a l'Aeroport de Reus

El govern del PSOE preveu en els pressupostos generals de l'Estat realitzar una inversió de prop de sis milions d'euros a l'aeroport de Reus, a través de l'entitat pública Enaire. En aquest sentit, es preveu executar la nova terminal d'embarcament, però també desenvolupar el sistema de navegació aèria i les ajudes a la navegació, millorar la seguretat i actuacions de suport i manteniment. 

També et pot interessar...

"Reus vol tenir els autobusos i els taxis elèctrics el 2035" "ALERTA: Crema la cuina d'un pis al carrer Macià Vila de Reus"