Ja es coneixen les afectacions del trànsit de Reus per la Cavalcada de Reis

La Cavalcada de Reis començarà a les 18.30 hores del diumenge, 5 de gener, al carrer Ample
Imatge de la Cavalcada dels Reis Mags a Reus l'any 2019   | Laia Solanellas
 

La ciutat de Reus ja es prepara per rebre a Ses Majestats els Reis Mags de l'Orient. A meitats d'aquesta setmana, els patges reials ja van començar a recollir les cartes dels infants reusencs i aquest diumenge, 5 de gener, els Reis aterraran a l'aeroport de Reus per recórrer els carrers de la ciutat. A les 16.30 hores, les avionetes sobrevolaran el parc de Sant Jordi i es dirigiran cap a l'aeroport. 

 

Seguidament, els tres Reis aniran en carruatge a la plaça d'Anton Borrell, al parc de Sant Jordi, on es farà l'acte d'arribada i de benvinguda. La Banda del pare Manyanet s'encarregarà de posar la banda sonora a aquest moment. Després de les salutacions institucionals amb l'alcalde i la resta d'autoritats, Ses Majestats començaran el recorregut pels carrers de la ciutat. A més, es desplaçaran fins a l’Hospital Sant Joan per visitar els infants que estiguin ingressats.

 

Recorregut de la Cavalcada de Reis 2020

La Cavalcada iniciarà el seu recorregut a les 18.30 hores des del capdamunt del carrer Ample, baixarà fins a l'avinguda Prat de la Riba, avinguda president Companys, carrer de Sant Joan, el tomb de ravals, carrer de Salvador Espriu, carrer de l'Amargura i, en arribar a la plaça del Pintor Fortuny, només els Reis damunt les bigues romanes i el seu seguici baixaran pel carrer Llovera fins a la plaça del Mercadal. Un cop al Mercadal, sortiran al balcó de l'Ajuntament per rebre les claus de la ciutat. 

 

Cal destacar que l'aplicació per a mòbils de promoció de ciutat de l'Ajuntament de Reus, Reus City, permetrà localitzar en tot moment, el punt on es troben els Reis durant la Cavalcada. Per accedir a aquesta informació cal tenir instal·lada l'app Reus City i la geolocalització del dispositiu activada. 

 

Afectacions del trànsit

Segons informa l'Ajuntament de Reus, durant el dia 5 de gener es preveuen incidències de mobilitat a tots els carrers i espais públics afectats per la Cavalcada, tant dels vials per on passarà com dels espais adjacents. A més, mentre durin les restriccions de trànsit, el servei de Reus Transport també es veurà afectat. Quan es restableixi la circulació, els autobusos tornaran a oferir el seu recorregut habitual. A continuació podeu consultar el mapa d'afectacions del trànsit en aquest enllaç

 

"👑✉ Els nens de Reus ja poden entregar les cartes als patges dels Reis d'Orient!" "🖥 Una cinquantena de persones aprenen a utilitzar internet a Reus"