ÚLTIMES DADES

Preocupant augment de casos de coronavirus a les comarques de Tarragona: 63 positius nous

Afectacions al trànsit diumenge a Reus pel Trofeu ciclista Carlos Ferran

No es podrà aparcar al Passeig Prim ni alguns carrers adjacents durant 24 hores
Plànol de les zones i trams del Passeig Prim i els voltants on no es podrà circular o aparcar. | Cedida

 

Aquest diumenge, 25 d'agost, torna a Reus una trobada que s'ha consolidat en els estius a la ciutat. Ni més ni menys que la cursa ciclista Trofeu Carlos Ferran, un memorial organitzat pel Club Ciclista Promoevents amb la col·laboració de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Reus, que enguany celebra una edició especial, la del desè aniversari. La prova, que enguany puntuarà per un campionat de la Federació Catalana de Ciclisme, se celebrarà a partir de les onze del matí al Passeig Prim.

El passeig i els carrers adjacents estaran completament tallats

En aquest sentit, el Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana de Reus ha volgut fer un avís als veïns de la zona per advertir de diverses afectacions al trànsit a causa de la celebració de la cursa. El més significatiu serà el del mateix passeig, en el tram per on circularà la cursa, entre el camí de Valls i la plaça de la Pastoreta. Aquest estarà tallat durant tot el dia, i tots els carrers adjacents també el tindran tallat i degudament senyalitzat.

El Trofeu Carlos Ferran celebra la desena edició aquest diumenge al Passeig Prim. | Cedida

 

L'estacionament de vehicles també estarà prohibit, en aquest cas durant vint-i-quatre hores, entre les sis de la tarda del dissabte 24 d'agost i les sis de la tarda del diumenge. No es podrà estacionar en tot el recorregut del passeig, així com tampoc a l'àrea d'aparcament en zona blava situat al davant de la Biblioteca central Xavier Amorós i en alguns trams dels carrers Pau Font de Rubinat i de la Mare Moles.

"📕El Centre de Normalització Lingüística de Reus ja té a punt els cursos de català pel nou curs" "❗ BONES NOTÍCIES: La plaça de la Festa Major de Reus ja es tanca a la nit"