Aigües de Reus inicia obres al barri de la Immaculada i a l'entorn del Camí de Valls

La inversió total és de 355.414 euros | S'iniciaran entre aquesta setmana i la vinent
Imatge de les obres que s'han fet al carrer de Mare Molas de Reus per millorar la xarxa d'abastament d'aigua | cedida

Un total de cinc carrers de la ciutat de Reus es veuran afectats per les obres de millora de les condicions de servei d'Aigües de Reus. La inversió de la divisió de Reus Serveis Municipals SA s'iniciarà entre aquesta setmana i la vinent i serà de 355.414 euros, que van a càrrec íntegrament d'Aigües Reus.

L'alcalde Carles Pellicer insisteix que «com és habitual amb les obres de reparació i manteniment de les infraestructures bàsiques del servei, els treballs que duem a terme no representen cap despesa per als veïns dels carrers afectats, sinó que estan finançades, en la seva totalitat, per l'empresa municipal d'aigües». Així mateix, la regidora responsable d'Aigües de Reus, Noemí Llauradó, destaca «la necessitat d'anar renovant de manera permanent la xarxa d'aigües de la ciutat, prioritzant les intervencions en aquelles canonades tant de la xarxa d'abastament com de sanejament que presenten un major deteriorament o desgast».

Dos barris de Reus afectats per les obres

Un dels barris que es veurà afectat per les obres serà el de la Immaculada, on es duran dues obres. Per una banda, la renovació de la xarxa d'abastament del passeig dels Plàtans, i per l'altra la renovació de la xarxa de sanejament al carrer de la Mare de Déu del Pilar, on es millorarà el servei de totes dues zones. Així mateix, les obres duraran un parell de mesos, i s'invertirà un total de 101.921,78 euros i 126.623,23, respectivament.

L'altra zona de Reus que es veurà afectada és al Camí de Valls, on es renovarà la xarxa d'abastament dels carrers de Prades, Morell i Alcalde Segimon. Els treballs tindran una durada d'un mes, aproximadament, i compten amb un pressupost de 126.870,21 euros.

Plànol de localització de les obres d'Aigües de Reus a la ciutat | Ajuntament de Reus

"🔥Crònica d'un incendi anunciat: l'edifici cremat a Reus acumulava denúncies i incivisme" "🏬 Reobre una cèntrica farmàcia a Reus que va tancar per un greu frau"