Dos comptadors d'Aigües de Reus

Aigües de Reus inicia la renovació dels comptadors a diversos barris de la ciutat

L'empresa municipal instal·larà els nous aparells a les zones de Poetes, Escorxador, Mare Molas, Carrilet, Horts de Miró i Muralla

Aigües de Reus inicia avui dilluns, 1 de febrer, les tasques de renovació dels comptadors d’aigua dels barris Poetes, Escorxadors, Mare Molas, Carrilet, Horts de Miró i Muralla. Els treballs, detallen des de l’Ajuntament, consisteixen en la substitució dels actuals aparells per d’altres de nous que permeten el sistema de telemesura.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Precisament, la companyia municipal està implantant els nous comptadors des del 2017, amb la previsió que la telemesura sigui una realitat a tota la ciutat el curs 2025-2026, quan s’haurà completat la substitució de tot el parc de comptadors, uns 50.000. Avui dilluns comença la fase de substitució prevista per al 2021.

Entre d’altres avantatges, els nous comptadors amb telemesura permeten que la ciutadania pugui conèixer en temps real el seu consum, així com configurar alarmes en cas que se superi un consum determinat o detectar, fins i tot, un possible escapament.