ÚLTIMA HORA

La demarcació de Tarragona ja suma 87 morts per coronavirus i 1.098 casos positius

ALERTA

S'eleven a 15 els morts per coronavirus de la residència Ballús de Valls

Reus i Cambrils també decreten la gratuïtat de la zona blava

Tarragona i Valls ja anunciaven aquesta mesura ahir dissabte
La zona blava, gratuïta durant l'estat d'alarma | Redacció

 

ACTUALITZACIÓ - 15/03/2020 a les 15.37 hores

L'Ajuntament de Cambrils també s'ha sumat a la mesura i ha anunciat que les zones blaves blaves i taronges del municipi seran gratuïtes fins a nou avís per fomentar el confinament de la ciutadania i evitar la propagació del coronavirus. Els parquímetres resten desactivats des d’ahir dissabte al migdia. D’altra banda, els autobusos urbans del municipi cambrilenc funcionen a un terç de la seva capacitat i s’han extremat les mesures de neteja i desinfecció diària dels vehicles.

 

 

NOTÍCIA - 15/03/2020 a les 13.05 hores

Tarragona i Valls ho anunciaven aquest dissabte, i avui diumenge ha sigut el torn de Reus. A partir d'aquest dilluns, 16 de març, i fins a nou avís, l'Ajuntament de Reus ha fixat la gratuïtat de totes les zones blaves i les àrees d'aparcament regulades amb parquímetre de la ciutat, incloent-hi l'àrea de l'Hospital Sant Joan de Reus.

 

La decisió s'engloba en el marc de les mesures excepcionals que el consistori pren per prevenir la propagació del Covid-19 i atenent les recomanacions que s'han transmès a la ciutadania de quedar-se a casa i evitar la mobilitat.

 

D'altra banda, Reus Transport redueix l'aforament dels autobusos municipals a un màxim de 30 persones, i només es pot realitzar el pagament amb targeta multiviatge.

Més notícies de la categoria Reus