GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Ajuntament de Reus inicia el Pla d'asfalt 2019 a l'avinguda President Companys

El Pla inclou l'asfalt de diferents carrers de la ciutat i es preveu que els treballs tinguin un cost d'uns 350.000 euros
Imatge d'arxiu de treballs d'asfalt | Cedida
 

Aquest dimecres, 8 de maig, l'Ajuntament de Reus inicia l'execució del Pla d'asfalt 2019 que es preveu que tingui un cost total de 349.690 euros. L'empresa adjudicatària de les obres, juntament amb la Regidoria de Via Pública i el servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana treballen coordinadament per tal que els arranjaments tinguin la mínima afectació en la ciutadania i, sobretot, al trànsit de vehicles. 

 

Les obres tenen un doble objectiu, d'una banda, pretenen millorar el manteniment dels carrers de la ciutat per posar-los al dia i, d'altra banda, garantir la seguretat del trànsit. En aquest sentit, l'actuació es fa en trams on el paviment està en mal estat a causa del seu deteriorament i envelliment pel pas del temps. Els treballs de millora s'han adjudicat a l'empresa Tecnologia de Formes SA. 

 

Els treballs afectaran diferents trams de sis carrers de la ciutat

Els treballs començaran aquest dimecres, 8 de maig, i inclouen l'asfalt de diferents carrers de la ciutat. La primera intervenció es farà a l'avinguda President Companys i també afectaran els següents carrers. Es milloraran dos trams de la Riera Miró, des de l'avinguda Sant Jordi fins al carrer de Dom Bosco; i des del carrer del Roser fins al carrer d'Arnavat i Vilaró.

 

D'altra banda es faran millores a l'avinguda Pere Cerimoniós en tres trams, de la plaça de Villarroel a l'avinguda del carrilet, de l'avinguda de la Salle fins al carrer de Penyíscola i des del carrer de Penyíscola a l'avinguda de Sant Bernat Calbó. Finalment, també s'asfaltaran de nou el carrer de Prous i Vila, la Riera Miró i l'avinguda de Sant Jordi a la calçada sud del tram entre el carrer de Sardà i la plaça Pompeu Fabra. 

 

Millorar l'asfalt dels carrers de la ciutat

Aquestes actuacions formen part del pressupost d'Inversions de l'Ajuntament de Reus de l'exercici de l'any 2018 i se suma als 291.000 euros del Pla d'Inversions 2017. En total, l'Ajuntament de Reus ha invertit 640.690 euros a asfaltar els carrers en dos anys. El servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana planifica el dispositiu de trànsit per tal que els treballs afectin el mínim als ciutadans. D'aquesta manera, es defineixen itineraris alternatius, se senyalitzen amb antelació les prohibicions d'estacionament i es comuniquen les afectacions a la ciutadania a través d'aquest enllaç