Reactiven la licitació d'obres del Jardí Agrari del Camp i del projecte del pavelló El Molinet

Les licitacions es van aturar a causa de l'estat d'alarma per la crisi del coronavirus

Un cop aixecada la suspensió i la interrupció dels terminis dels procediments de contractació de l'administració pública, l'Ajuntament de Reus, els organismes autònoms i les empreses municipals han reprès els processos de licitació  dels contractes d'obres i serveis municipals.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants de Reus al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

En aquest sentit, s'ha reactivat el concurs públic per adjudicar el contracte d'obres del Jardí Agrari del Camp, la segona fase de l'operació de millora i recuperació del passeig de la Boca de la Mina; mentre que l'empresa municipal Reus Esport i Lleure ha reobert el concurs públic per adjudicar la redacció del projecte executiu del pavelló doble poliesportiu El Molinet.

El Jardí Agrari del Camp, un nou espai públic

La licitació  del projecte es va obrir el passat 10 de març però es va suspendre arran de la declaració de l'estat d'alarma. Ara es reprenen els terminis del concurs públic i el contracte té un pressupost  de licitació de 837.196,17 euros (IVA inclòs). El nou termini de presentació d'ofertes finalitza el 29 de maig. El Jardí Agrari del Camp  serà un nou espai públic de 7.709 m2, situat al costat sud del passeig de la Boca de la Mina, des de la font del Lleó fins a l'avinguda de Saragossa.

La primera fase del projecte, que està en execució, inclou dos àmbits d'actuació: el passeig de la Boca de la Mina (adjudicat per 1.562.862,35 euros), i el Parc de les Olors (488.545,01 euros). El 50% de tot el projecte és cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020.

Imatge virtual del projecte del Jardí Agrari del Camp
El Jardí Agrari del Camp, un nou espai públic | TarragonaDigital.com

Noves clàusules pel pavelló El Molinet

El nou plec de clàusules que han de regir el procediment de licitació i adjudicació de la redacció del projecte executiu del futur Pavelló doble Poliesportiu El Molinet, ja s'han publicat al perfil del contractant de Reus Esport i Lleure SA.

La licitació  inicial del contracte va quedar deserta i l'empresa municipal ha decidit treure'n una de nova amb un increment del 3% del pressupost base i un increment de 4 setmanes en el termini d'execució del contracte. En total, el pressupost  és de 67.300,20 euros (IVA inclòs) i un termini de 6 mesos. La presentació d'ofertes es podrà fer fins al 25 de maig. El projecte executiu del pavelló doble ha de preveure uns costos de construcció del nou equipament de 3,3 milions d'euros.

El nou pavelló serà un annex a l'IES Roseta Mauri i estarà situat entre els carrers de Jaume Vidal i Alcover i Maria Aurèlia Capmany i l'avinguda Josep Pla. Amb una superfície  de 2.719 m2, disposarà d'una pista poliesportiva, amb la possibilitat de tenir-ne dues configuracions, aptes per a la pràctica de les modalitats esportives de sala. A més, l'equipament tindrà accessos i connexió directa amb el centre educatiu.

La redacció del projecte també ha d’incloure la urbanització de la part del solar no ocupada per l’edifici projectat, la qual es vol destinar a usos esportius d’exterior i complementaris.