L'Ajuntament de Reus paga la vetlla i la incineració de la Kelly, la menor assassinada

Els diners recol·lectats pels seus companys d'institut, i diversos establiments de la ciutat, es destinaran al trasllat de les cendres a l'Equador
Es recol·lecten diners per poder pagar l'incineració de Kelly, la noia assassinada. | Laia Solanellas

 

Finalment, l’Ajuntament de Reus ha pagat les despeses de la vetlla i la incineració de la Kelly, la noia de 17 anys assassinada el passat dimecres, 30 de gener, a la ciutat de Reus. Ho ha avançat el Diari de Tarragona, segons fonts properes a la família, i el consistori reusenc ho ha confirmat.

Ara, els diners que havien recol·lectat els companys de la jove, alumnes de l’Institut Salvador Vilaseca de Reus, i els bars i establiments que van col·laborar en la recaptació de fons, aniran destinats al trasllat de les cendres de la noia fins a l’Equador, el seu país d’origen, el qual tindria un cost d’uns 1.500 euros.

Segons apunta el diari tarragoní, el centre on estudiava la Kelly ha aconseguit recollir uns 1.600 i ahir dissabte, 2 de febrer, el Cafè Brunch de Reus també va organitzar un dinar solidari amb la participació de més de 150 persones, els beneficis del qual també seran per a la família.

La investigació de l'assassinat, molt complicada

La complicada investigació de l'assassinat de la jove Kelly, assassinada al carrer de l'Argentera de Reus, avança molt a poc a poc. La impossibilitat d'interrogar el presumpte assassí, la seva parella, de 20 anys, amb qui compartia pis, impedeix els Mossos d'Esquadra determinar, realment, què va passar a la cambra on va ser trobat el cos de la menor, decapitat i amb signes de violència extrema.

Ara per ara, s'ha pogut confirmar que els joves tenien una relació sentimental i s'està investigant com vivien al pis. No existien denúncies prèvies a l'assassinat i diversos veïns apunten que els havien vist entrar i sortir junts de l'immoble, des d'abans de l'estiu. A la bústia de l'edifici hi havia també els noms d'ell i d'ella, però s'està acabant d'aclarir si s'hi havien instal·lat o en quin règim hi vivien, segons ha pogut saber TarragonaDigital.

S'ha localitzat l'arma del crim

Els investigadors de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de Tarragona creuen que el noi va assassinar la seva parella i la va mutilar amb un estri de cuina. Tot i que el cas segueix sota secret d'actuacions, la policia treballa amb la possibilitat que l'arma del crimi sigui un ganivet de cuina. Els agents també van trobar la noia amb poca roba i la roba, precisament, tacada de sang i embolicada en un racó de l'habitació.

Fonts de la investigació han explicat a TarragonaDigital que l'escenari del crim era una de les escenes més escabroses que s'han vist mai en crims a Tarragona i a Catalunya. Les restes de sang anaven des de l'habitació on hi havia del cos de la noia, fins al balcó des d'on el presumpte assassí va saltar.

"ÚLTIMA HORA: Crema un cotxe a la carretera d'Alcolea de Reus" "L'Escola de Cinema de Reus celebra cinc anys"