EN DIRECTE

⚠️🌧 Talls de carreteres, inundacions i estralls arreu en l’últim dia del Glòria

Empreses i emprenedors de Reus ja poden sol·licitar l'ajut econòmic

La convocatòria per accedir a l'ajut estarà oberta fins al 30 de setembre
Els emprenedors i empresaris de Reus ja poden sol·licitar les ajudes. | Pixabay

 

Les empreses i persones que disposin d'un negoci ja poden sol·licitar l'ajut econòmic que l'Ajuntament de Reus ofereix per impulsar la dinamització econòmica de la ciutat. A través de la regidoria de Promoció Econòmica i amb la col·laboració de REDESSA —empresa municipal— han obert avui, 7 de maig, el termini per sol·licitar l'ajut. Enguany la convocatòria està dotada de 90.000 euros.

 

90.000 euros en ajudes per empreses reusenques

L'Ajuntament de Reus impulsa aquesta ajuda econòmica amb l'objectiu de potenciar les empreses de territori, a través d'un servei de bonificacions. Les ajudes s'atribueixen en tres línies, i les empreses sol·licitants poden optar fins a 2.000 euros per cada línia. El requisit per rebre la subvenció és que hagin fet una inversió de com a mínim 10.000 euros entre l'1 de setembre de 2018 i el 30 de setembre de 2019.

 

REDESSA 1 acull empreses de nova creació | Cedida

 

La convcocatòria es basa en tres línies d'ajut

La convocatòria es basa en tres línies; el 'Foment i la creació i establiment d'empreses a Reus', l'ajut es destina a aquelles empreses de recent creació amb establiment a Reus i que hagin fet una inversió mínima de 10.000 euros. L'altra línia és el 'Foment al manteniment d'un establiment o negoci a través d'un traspàs', on els sol·licitants han d'haver adquirit un negoci que ja estava en funcionament i que hagi realitzat una inversió mínima de 10.000 euros en despeses subvencionables.

 

Impuls i dinamització econòmica de la ciutat 

Finalment, la tercera línia d'ajut es basa en el 'Foment de la millora en les instal·lacions d'empreses i/o negocis ja existents a Reus', està destinat a aquelles empreses que han realitzat una reforma i que han fet una inversió de 10.000 euros. El termini per presentar les sol·licituds és fins al fins al dia 30 de setembre de 2019, i podran presentar a l'OAC de l'Ajuntament de Reus.

 

També et pot interessar: