ALDI canvia el Tecnoparc per l'avinguda de Salou a Reus

Aquest canvi apropa el supermercat a la majoria de reusencs i amplia els llocs de treball
El nou supermercat Aldi a Reus ampliarà la plantilla. | Cedida

 

La cadena alemanya de supermercats ALDI ha anunciat que el pròxim dimecres 28 d'agost serà la data d'obertura del nou establiment ubicat a Reus. En concret, el nou centre se situarà al número 171 de l'avinguda de Salou, a l'encreuament amb el carrer de Flix, amb una superfície de 1.100 metres quadrats. Aquesta notícia, però, suposa el tancament del supermercat que fins al dia de la inauguració seguirà obert, situat al carrer Nicaragua del polígon La Roureda del Tecnoparc.

 

Més treballadors i millor atenció

L'obertura d'un nou espai, que tindrà un horari comercial de nou del matí a dos quarts de deu de la nit, s'emmarca en la voluntat d'ALDI d'expandir-se arreu de la regió de Tarragona, on actualment compta amb onze establiments. Així mateix, un altre dels seus objectius és apropar-se als clients i oferir-los una atenció optimitzada amb un model de botiga còmode, net i senzill. Pel que fa a la plantilla, l'estrena del nou supermercat no només suposarà la continuïtat de l'anterior plantilla, de vuit treballadors, sinó que se n'hi afegiran fins a sis més.

 

Promocions i obsequis especials per a la inauguració

Al supermercat ALDI de Reus, els clients podran trobar més de 2.100 productes amb tot el necessari per realitzar una compra completa, amb una cuidada selecció de productes frescos, envasats, regionals i més de 200 productes ecològics. En el marc de la seva aposta pel producte fresc de qualitat i proximitat, la cadena ha presentat El Mercado de ALDI, una nova marca de productes frescos que inclou al voltant de 300 articles de fruites, verdures, carn, peix i ous.

 

Els clients que assisteixin al supermercat el dia de la inauguració podran gaudir de promocions i obsequis especials, a més d’una degustació de productes i receptes típiques de la regió elaborades amb productes del supermercat.

"🔴 Víctimes de violències masclista participen en un projecte d'empoderament de Reus" "🔴 ATENCIÓ: Demanen ajuda per aquest important projecte a Reus"