GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Alejandro Yeste, un reusenc vinculat al teixit veïnal, busca l'amor a 'First Dates'

Yeste està vinculat al món de la política i és president de l'Associació de Veïns de l'Antic Velòdrom
Alejandro Yeste i el presentador Carlos Sobera al programa 'First Dates' | Cedida

 

Un home reconegut del texit veïnal reusenc ha participat al programa de televió 'First Date'. Alejandro Yeste conegut a la ciutat per ser el president de l'Associació de Veïns de l'Antic Velòdrom, vinculat en la política local i amant de la meterologia, ara ha decidit buscar l'amor en en aquest programa de cites del canal de telvisó Cuatro.

 

Alejandro Yeste busca l'amor a 'First Dates'

El reusenc va explicar al programa 'First Dates' que anava a buscar l'amor després de passar una 'dolorosa' ruptura amb la seva exparella, remarcant que aquesta li havia sigut infidel amb una persona propera a ell. Alejandro Yeste va explicar al presentador que a causa de la ruptura, va estar durant un temps 'destrossat', destacant que ho havia passat malament, però que ara ja es trobava llest per buscar l'amor.

 

Alejandro Yeste va anar al programa televisiu per buscar l'amor | Cedida

 

Vinculat a la política municipal

Alejandro Yeste és conegut a la capital del Baix Camp per ser el representant de l'Associació de Veïns de l'Antic Velòdrom, una entitat que ell mateix va recuperar. També se'l coneix per la seva implicació en la política, ja que primerament es va presentar a llistes del partit polític reusenc Ara Reus. Actualment, amb motiu de les eleccions municipals del pròxim 26 de maig, ocupa l'onzena posició en les llistes electorals del PSC a Reus. 

 

Aquest destacat membre del teixit veïnal reusenc també és amant de la meteorologia. Al programa va explicar que amb vint anys va tenir el seu primer fill amb la seva exparella i que després de deixar la relació es va ensorrar. Però que l'any 2016 va fer un canvi de mentalitat i la vida li va anar millor, en la majoria d'aspectes.

 

Carlos Sobera, presentador de 'First Dates' li fa ver una 'abraçada basca' | Cedida

 

Carlos Sobera li fa 'una abraçada basca'

El presentador del programa, Carlos Sobera, per animar al reusenc davant la difícil situació que va passar li fa 'una abraçada basca' que esdevé en un cop fort al braç per donar-li ànims en la cerca de l'amor d'Alejandro Yeste'.

 

 

VÍDEO: Podeu veure el pas pel programa 'First Dates' del reusenc Alejandro Yeste al següent enllaç. 

 

També et pot interessar: